Kako iznenaditi dečka u krevetu?

05/05/2014

Mom dečku je uskoro rođendan. Uz parfem, željela bih ga iznenaditi u spavaćoj sobi. Nemam ideju što učiniti. Obično nisam opuštena za neko eksperimentiranje. Seks nam je čisto romantičan. E, sad bih ga željela iznenaditi nečim novim. Što predlažete? Šta ih uzbuđuje?

Njih!? Mislite, nas? Za početak, ima nas različitih – baš kao i vas. Ako mene pitate, iznenađenja su općenito poželjna stvar. Čak i kada nisu spektakularno uspješna, kažu nam da je netko mislio na nas i da nam želi ugoditi. Premda ga ne poznajem, usudio bih se reći da nećete pogriješti ako napravite (ili predložite) nešto: (a) što biste i sami željeli probati, a što vas (b) neće ukočiti, odnosno učiniti beznadežno nepetom i nespretnom.

Nerijetko je trik u malim stvarima. Erotika je u detaljima koji nagoviještaju, tražeći malo strpljenja i odgađanje užitka. Ako vam je nešto teško izvesti (jer čak i na intimnoj sceni lako gubite hrabrost), uvijek mu možete prišapnuti ili barem napisati pismo. Ne bi li bilo lijepo, za početak, ispisati seksualnu fantaziju, sa svim detaljima vrijednim spomena? Brižno je spremite, a momku pošaljite upute za pronalazak; mapu na kojoj X označava erotsko blago. Na taj ćete način usput testirati i njegovu inteligenciju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj