Kad on ne voli oralni seks...

28/10/2014

Imam 20 godina, s dečkom sam dvije i pol godine, on je također moje godište, prekrasno nam je u vezi, baš smo nekako "kliknuli". On je najzabavnija i najdivnija osoba koju sam ikada upoznala, ali postoji jedan veliki problem koji me jako dugo muči i s kojim se ne mogu pomiriti. Naime, on me ne želi oralno zadovoljiti, učinio je to svega par puta i to jer sam mu taj isti dan rekla kako me povrijeđuje to što ne želi to činiti. Nisam uživala u tih par puta jer sam znala da je to činio na silu. Evo već dvije godine raspravljamo o tome, tj ja raspravljam, barem jednom u par mjeseci znam pred njim plakati i govoriti mu kako me srce boli jer mu se gadi dio moga tijela, jer mu se gadi dio mene, a on na to odgovori "ne gadi mi se, samo ne volim to raditi zato što nisam nikada to radio". Također kaže da nitko od njegovih prijatelja nije to radio i da se svima to gadi (što je po meni zaista nezrelo). Ne koristimo zaštitu prilikom odnosa pa ga svaki put oralno zadovoljim, volim to činiti jer uživam gledati kako on uživa jer tada znam da činim pravu stvar i da zaista jesam dovoljno dobra za njega, ali se ne mogu pomiriti s tim da on nema potrebu za tim, potrebu za istim takvim osjećajem kakav ja imam dok njega zadovoljavam. Imala sam dečke koji su me u svakoj predigri oralno zadovoljavali, uvijek je postojao ultimatum "ako ti dobivaš, dobivam i ja". Zaboravila sam još napomenuti da zaista održavam higijenu te uklanjam svaku dlačicu i koristim sapun za intimnu njegu pa znam da nije problem u tome. Ne znam što da radim i kako da se osjećam dobro u vlastitoj koži kada mog dečka očito nije briga za moje zadovoljstvo. Često puta sam znala razmišljati o prekidu, ali sam se odmah naježila jer smatram da nam je predobro u vezi da bih zbog takve (kako bi on rekao) "gluposti" prekinuli taj divan odnos.

Kratak odgovor bi glasio: ako je veza tako dobra, onda ćete se naprosto pomiriti sa situacijom. Nešto kao - ne možeš imati sve u životu. No, kratak odgovor nije uvijek i najpametniji. Priča o njegovim prijateljima je zanimljiva. Njima se svima to gadi. Sumnjam u takvu epidemiju gadljivosti. Možda je, prije, riječ o nekom macho stavu da pravi frajer ne smije biti tako „uslužan“. Neki muškarci, naime, doživljavaju oralni seks kao odnos podložnosti, kao izraz dominacije nad ženom. Kad kažete da imate osjećaj kako ste dovoljno dobri za njega tokom felacije, to malo podsjeća na takvu perspektivu.

Ono što želim reći je sljedeće: gađenje je jedna stvar, a nesklonost nečemu posve drugo. Istinsko gađenje može biti prilično velika prepreka i zahtijevati puno truda kako bi se ublažilo. Nesklonost je isključivo pitanje motivacije, odnosno koliko nam je stalo učiniti nešto za drugu osobu. Ako doista ne osjeća gađenje, onda ne vidim ništa loše u tome da tu i tamo učini nešto što inače nema običaj činiti. Za vas. Zato jer mu je stalo do vas.

Premda ne vjerujem u snagu „ultimatuma“, niti u potpuni reciprocitet u ljubavnom i seksualnom životu para, mislim da bi moglo biti edukativno za njega da mu pokažete kako izgleda život bez oralnog užitka, odnosno „gluposti“. Hoće li to kod vas izazvati osjećaj neadekvatnosti? S njim to sigurno nije slučaj. Ako mu je uopće palo na pamet da razmišlja o tome je li dovoljno dobar za vas, to sigurno ne povezuje sa seksom. Što god odlučili, razmislite je li pametno imati seks bez zaštite. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj