Kad bivši predloži seks u troje

26/02/2014

On je moj bivši. Nismo zajedno već godinu dana, ali se povremeno čujemo, nekad i vidimo i tada uvijek završimo zajedno. Udaljeni smo par kilometara i ne živimo u istom mjestu. On ima curu, koju po pričama drugih, njegovih bliskih prijatelja i obitelji, ne voli. Prijatelji su nam govorili, i to i dalje ponavljaju, da smo najsavršeniji par koji su ikada upoznali. On je sad došao na ideju da bi probao seks u troje, uključujući mene (no pod trećim ne misli na vibrator, što sam mu predložila). Kaže da u seksu sve što je naučio i probao zahvaljuje meni, pa tako želi i to probati. Što mi je činiti? Nekad sam željela isto, dok sam bila s njim. I dalje mi to zvuči jako primamljivo, no pitam se koliko je pametno.

Vaša pogreška („najsavršeniji“) kao da svjedoči o nadi da bi bivši mogao ponovno postati aktualni. I upravo zbog toga ste oprezni, svojoj seksualnoj radoznalosti usprkos. Jedino što mogu dodati jest kako se u potpunosti slažem s vama. Rizik je prilično velik – ako je obnavljanje veze ono što želite.

Bez ulaženja u nepotrebne detalje, priličan broj muškaraca, osobito onih u kojima tradicionalno muško pati od nesanice, nakon takvog bi eksperimenta bio još dalje od pomisli o obnavljanju veze. Uz podsjećanje da seks u troje može biti rizičniji od seksa u paru (mislim poglavito na spolno prenosive infekcije), čini mi se da su u ovom slučaju ljubavni i seksualni interes na suprotnim stranama. Pitanje je što vam je važnije.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj