Imam 21 godinu, djevica sam i nikad nisam masturbirala

26/08/2014

Imam 21 godinu, djevica sam i nikad nisam masturbirala. To mi je baš pasalo donedavno, no okolnosti su se blago izmijenile. Naime, društvena sam osoba i obično dobivam komplimente zbog svog izgleda. Uvijek imam po par udvarača i paše mi njihova pažnja, ali ništa više. Problem je što su se u zadnje vrijeme počeli pojavljivati dečki s izraženim seksualnim namjerama, što me podosta odbija. Ono što me zbunjuje u cijeloj priči jest to što im ne dozvoljavam nikakav dodir, no kad sam sama doma, uživam u svojim maštarijama, kreiram seks po svom guštu i taj cijeli proces me toliko zanese da u trenutku poželim imati nekog odmah i sad i nije bitno tko je. No nakon početnog zaleta, smirim se i vratim u normalu. Nikad prije nisam maštala ni o čemu sličnom i nisam se osjećala zakinutom, niti aseksualnom. Jednostavno mi je tako odgovaralo, ali ova cijela situacija me zbunjuje. Kako da se postavim prema ovim svojim kratkim epizodama i prema tim momcima?

Hvala vam na zanimljivom pismu. Kada bismo sjedili uz kavu i kolač po vašem izboru, zamolio bih vas da mi pričate o svom odrastanju. Kakve dodire ili nedostatak dodira pamtite, kakvi su bili običaji u vašem domu, kako su majka i otac pokazivali (ili skrivali) međusobnu naklonost? Jesu li pričali s vama o seksu? Posve se slažemo da niste aseksualna osoba. Fantazije to jasno pokazuju. No, neobično je da ih ne prati masturbacija. Pretpostvljam da imate neki razlog za to. Odbojnost? Negativan stav? Odnos prema vjeri?

Također, jasno je i da niste tip osamljenice. Godi vam pažnja, sve dok imate potpunu kontrolu nad ponašanjem onih koji vas obožavaju. Kontrolirano uzbuđenje i sigurno uživanje. Bez rizika i izazova, bez emocionalnog otvaranja i angažmana. Postoji li neka muška osoba s kojom imate dublji odnos? Uz koju vas vežu stvarni osjećaji? Možda u prošlosti? Kao što čitate, imam mnogo pitanja, a (prema svom običaju) malo odgovora.

Ipak, ne zbunjuje me taj kontrast između fantazija i stvarnosti koji navodite kao nešto neobično. U fantazijama je sve pod kontrolom; u stvarnosti se povlačite čim se pojavi i najmanja naznaka da bi taj nadzor mogao postati upitan. Zvuči kao strah. Ne znam od čega (što bi bilo tako strašno izgubiti kada bi kontrola malo popustila?) i ne znam zašto.

No, činjenica je da osjećate želju za seksom i da istodobno uspješno izbjegavate – čak i kada ste sami. Pritom se čini kao da vam ta podijeljenost ne pada previše teško. Više vas svrbi  intelektualno. Ako biste doista željeli znati kako da se postavite prema svojim udvaračima (ne znam, naime, je li vam stvarno dosta površnog udivljenja), predložio bih veliko kućno čišćenje. Možda na kraju ostane jedan s kojim možete razgovarati i osjećati se opušteno i dobro, bez cirkusa i igrica zavođenja. A što se seksa tiče, jednom kada dođe vrijeme, prisjetite se da počinje običnim dodirom. Takvim koji priželjkujemo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj