Seksi vježba za orgazam

28/10/2011

Kako je orgazam u stvari intenzivna kontrakcija mišića koji okružuju vaš vaginalni kanal i mišića donjeg dijela zdjelice, njihovo jačanje pomoći će vam da iskusite veće zadovoljstvo. A jednom kada dostignete vrhunac, ne prestajte s vježbom jer uz nju možete dosegnuti višestruke orgazme

s

Da biste lakše otkrili vježbate li baš mišiće zaslužne za seksualni užitak, napominjemo da su Kegelovi mišići oni koji okružuju vaginalni kanal i odgovorni su za zadržavanje mokraće.

Evo kako ojačati mišiće odgovorne za vašu seksualnu sreću. Lezite na leđa, savijte noge u koljenima, a stopala neka vam budu na podu. Među koljena stavite loptu. Radite na kontrakciji Kegelovih mišića. Udahnite i osjetite napetost kako se širi trbuhom i kralješnicom. Malo podignite glavu i ramena od poda te u toj poziciji ostanite 10 sekundi.

Kada mišiće dovedete u top-formu, bit će vaš adut za redoviti susret s orgazmom. A s vremenom njihovim "pumpanjem" u trenutku kad osjetite prvu kontrakciju orgazma možete uzeti zalet za iduću seriju i iskusiti višestruki užitak.

sDownloadajte sličicu i stavite je na fejs i obavijestite prijatelje...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj