Mali trikovi za bolju koncentraciju

28/10/2011

Poznat vam je osjećaj kada ste nadomak klimaksa i onda - tras! - osjećaj nestaje i vi ostajete ludi i seksualno isfrustrirani? Događa se svima. Razlog tome može biti vrlo jednostavan i lako ga je ispraviti

je li doista prebolio bivšu curu?

Gubite fokus, niste usredotočeni? Za početak, neka vam bude jasno da je to sasvim normalno i da se događa većini žena u nekom razdoblju njihova života, uvjerava nas seksualna terapeutkinja Gloria Brame. A problem se rješava vrlo lako.
Ženama sitne brige češće odvraćaju misli od seksa, dok muškarcima to nije takav problem. "Kada sam posljednji put promijenila plahtu? Izgledam li debelo iz tog kuta?

Takve i slične misli vaše tijelo mogu potpuno udaljiti s kursa", kaže liječnica i autorica knjige "Expanded Orgasm" Patricia Taylor. Prije nego što se bacite na "posao" pobrinite se da nestane sve što vas može dekoncentrirati u bilo kojem trenutku. Isključite mobitel, pustite glazbu da se ne čuje krevet koji škripi ili stavite ružičaste žarulje u spavaću sobu jer daju super ugođaj i sjaj koji savršeno prikriva celulit.

sDownloadajte sličicu i stavite je na fejs i obavijestite prijatelje...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj