Kako mu priznati da glumite orgazam?

13/10/2011

Teško je priznati partneru da glumite orgazme. Ipak, razmislite o toj opciji jer priznanje može donijeti mnogo dobroga u vaš odnos. Učvrstiti povjerenje i riješiti mnoge probleme koje prikrivate kada mu lažete

s

"Dragi, moram ti priznati. Ja u stvari glumim i rijetko kada se dogodi da zaista dostignem vrhunac." Teško je izgovoriti. Ma teško je uopće donijeti odluku o tome da ćete mu uskoro to reći na najbolji mogući način koji se uspijete dosjetiti. Za početak se uvjerite da laž koju ste mu servirali do sada nije u kategoriji smrtnih grijeha i pitanja od životne važnosti. Jer to je zaista tako.

sKada mu kažete da glumite, započet ćete razgovor u kojem ćete mu otvoreno moći reći što biste željeli promijeniti u seksu da više ne morate glumiti i zaista postignete veliki "O". Preuzimanjem rizika, jer ne znate kakav će biti razvoj situacije nakon priznanja, imate veliku šansu izgraditi još veće povjerenje u vezi i ubuduće ćete oboje biti mnogo otvoreniji. Otvaranjem ove teške teme doći ćete do drugih problema koje imate u odnosu i to je dobra prilika da sve riješite. Iskrenost se cijeni i možete biti nagrađeni na milijun različitih načina.

Downloadajte sličicu i stavite je na fejs i obavijestite prijatelje...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj