Već dulje ima svoju ladicu, a i četkica za zube se nekako udomaćila: Žuri li se njemu u zajednički život više nego vama?

27/05/2021

Ovo su znakovi koji ga otkrivaju...

Žešća glazba u vašoj kolekciji
Dok uživate u ufuravanju za još jedan fantastičan seks predlaže da pustite neku mjuzu. Umjesto nečeg laganog iz vaše kolekcije, prodrma vas žestok ritam metala ili nečeg sličnog, ali muškog. Gle čuda, njegova kolekcija CD-a/vinila pozicionirala se uz vaše omiljene ženskaste note. Udomaćio se, želi biti spreman za svaku situaciju.

Slomljeno popravljeno
Muškarci više nisu kao što su bili. I ne hvale se baš da su spretni u popravljanju sitnica po kući. Ali ako vidite njegovu kutiju s alatom u svom stanu, a polica koja je slomljena već mjesecima izgleda kao nova, on misli ozbiljno. Kad počne popravljati, znači da taj prostor doživljava kao mjesto gdje boravi. Namjerava ostati.

Čudne stvari u hladnjaku
Sve je manje povrća i voća, sve je više mesa. Ako je vegetarijanac, tu su neki noviteti koje je baš otkrio. Netko vam mijenja prehrambene navike? Ne, samo ne planira ići kući i dopremio je sve što mu je potrebno.

Što je to uz telku?
Čudna naprava od koje se ponekad ne odvaja satima. Da, to je PlayStation! Bez njega ne može živjeti, kao ni bez vas. Vrijeme je da popričate o podjeli troškova za režije.

Perilica je prolupala
Ne nego on ne razumije da se ne može sva odjeća prati na istoj temperature i da se moraju odvajati različite tkanine i boje. Da, sad se već i njegova roba pere s vašom. Znakovito.

Redovito kuha u vašoj kuhinji
Ovo je zaista ozbiljno. Potpuno se komotno osjeća u vašem domu. Njegova je obitelj vjerojatno obaviještena da ćete uskoro početi živjeti zajedno, možda misle da se već uselio.

Poziva frendove u goste
I to ne one s liste zajedničkih prijatelja. Posljednji korak da se uvuče na vaš teritorij. Uskoro u posjet stižu i članovi njegove obitelji. Budite sigurni.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj