Teškog će nam srca oprostiti 4 greške, ali o vašem frajeru ovisi hoće li vam uopće prigovoriti

15/04/2021

Ili što vam neće reći, ali mu neće biti drago ako to budete radili dok ste na njegovom terenu...

Možda se vama čini da je njegov stan samo mjesto u kojem boravi i gdje spletom okolnosti vide njegove razne sportske uspomene, ali njegov je teritorij za njega puno više od toga, baš kao što je vaš stan vama svetinja. Njegov je stan njegov dvorac i nemojte ni pomišljati da vam je dozvoljeno ušetati i početi postavljati svoja pravila samo zato što vam on voli ugađati. Ili samo zato što ste zajedno.

Zauzimanje dijela ormara

Skroz je ok da kod njega imate neke stvarčice koje vam trebaju kada mislite ostati prespavati kao npr. dezić, četkica za zube, ili tampon za slučaj nužde. No, ako ne živite zajedno, zaboravite na okupaciju njegovog ormara! Možete ostaviti pokoju stvar ili komad odjeće, ali zaboravite na dijeljenje prostora dok god ne počnete živjeti zajedno.

Čišćenje i premještanje

Iako mnogi frajeri žensku ruku u kućanstvu smatraju poželjnom i hvale vrijednom, pazite da ne pretjerujete. Ženske sklonosti da tijekom čišćenja, prilikom pomicanja namještaja dobijete fantastične ideje za cijelu reorganizaciju prostora nisu poželjne. Možete vi misliti da jesu, ali on je stan namjestio točno onako kako je htio i takav želi da i ostane. A što se samog čišćenja tiče, uhvatite li se u koštac s pranjem, peglanjem, usisavanjem, mogli biste ga početi podsjećati na mamu...

Upotreba njegovih osobnih stvarčica

Dečki neće smatrati nimalo privlačnom niti prihvatljivom ideju da koristite njegovu četkicu za zube, britvicu, ručnik ili nešto slično. Koliko god vas volio ili mu seksi bili. Iskreno, se shvaćamo ni mi zašto bi to itko radio! Koristite svoje vlastite stvari i gotovo!

Prčkanje po daljinskom

Bilo da se radi o mijenjanju programa ili istraživanju njegovog Playstationa, on će ovakvo vaše ponašanje doživjeti kao uzurpaciju nečega njemu toliko svetog da vi to ne možete pojmiti. Krenete li vi određivati što će se u njegovom stanu gledati, on će se samo pitati što je sljedeće.

 

Mia Elliott

Novo

Komentiraj