Žene nemaju ništa protiv seksa na prvom spoju, no frajeri nisu baš oduševljeni tom idejom

16/11/2020

Ma zna se to već desetljećima, a svako novo istraživanje ili anketa samo dodatno potvrđuju situaciju...

Žene većinom žele malo ubrzati stvar na početku pa čak 61 posto ispitanica u anketi portala za online traženje partnera, Parship, nema ništa protiv seksa na prvom spoju. Ali dečki se, čini se, okreću tradiciji nekih davnih vremena i čak 50 posto njih smatraju odbojnim ponudu za seks na prvom dejtu. Ne samo da ponudu ne bi prihvatili nego s osobom koja ju je iznijela ne bi željeli daljnje druženje pa čak ni bilo kakav oblik komunikacije. S druge strane, u istoj situaciji samo 39 posto žena bi se uvrijedilo zbog “nemoralne” ponude i prekinulo svaki oblik komunikacije.

O da, vremena se mijenjaju. Žene su danas sasvim druga bića puna samopouzdanja… No jedno se ne mijenja, i to ne samo u slučaju žena. Oba spola ne smatraju fizički izgled presudnim za uspostavljanje daljnjeg odnosa jer su im iskrenost, vjernost i smisao za humor mnogo važniji u vezi. Samo četiri posto ispitanika smatra izgled presudnim za daljnji razvoj priče.

Ono što živcira i muškarce i žene jest neurednost. Ako se potencijalan partner pojavi na prvom spoju u hmmm, ne baš najboljem izdanju, njegove šanse za daljnji razvoj odnosa su znatno manje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj