Zbog ovih pogrešaka frajeri ostaju hladni i na najzgodniju curu u gradu

09/11/2020

Nastojte ih ne raditi...

Ovisna o komunikaciji Frajeri vam neće prići ako visite na telefonu i tipkate po mobitelu tijekom cijele večeri. Smartphoneima je mjesto u torbici. Isto vrijedi i za slušalice – apsolutni su turn-off frajerima.

Pretjerano otvorena Žene uspostavljaju vezu tako da otvore srce, a frajeri vole malo misterija. Umjesto da odmah otkrijete sve tajne, započnite konverzaciju nečim poput: 'To je jedan od najljepših satova koje sam vidjela. Postoji li neka priča iza njega?'

Preveliko žensko društvo Frajeri znaju da će ih svaka žena koja je s vama u društvu odmjeravati i da ćete ga zajednički prokomentirati čim se makne. Drugim riječima, što je više frendica s vama – mogućnost njegove pogreške je veća jer više žena za njih znači više kriterija kojima moraju udovoljiti.

On završava razgovor... zauvijek Ako je on morao izreći zadnju rečenicu, znači da mu niste ostavile pristojan prostor da vas pita za broj telefona. Ali kažete li: 'Moram otići, ali bilo je lijepo razgovarati s tobom', bit će mu jasno da ima samo nekoliko sekundi da se domogne vašega broja. Pod vremenskim pritiskom dečki su spremni na svakakva (zanimljiva) čuda.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj