Zašto nam šalju fotke svog penisa?

25/07/2016

Nemamo ništa protiv penisa. Uživo. U pravom trenutku. Na frajeru koji nam se sviđa.

Fotke penisa odavno su prestale biti rezervirane isključivo za Snapchat (za kojeg još uvijek nismo sigurni je li stvoren upravo za te stvari ili postoji neka dublja ideja o razvijanju takve aplikacije) i ne postoji platforma na kojima se one ne pojavljuju.

Zapravo, toliko smo se navikli na njih da jedva i reagiramo kad nam na ekranu izleti fotka nečijih (ne tako) intimnih dijelova.

Srećom, kad su u pitanju misterije poput ovakvih, postoji jedno savršeno mjesto na kojemu možemo pronaći pokoje suvislo objašnjenje - AskReddit.

1. Ne razmišljaju

Jedan je korisnik priznao kako je jednom poslao fotku svog pimpeka, a da nije imao pojma zašto. Nakon što je saznao da je cura tu fotku pokazala svakome tko se u tom trenutku nalazio u neposrednoj blizini, tu je završila i njegova kratka fotografska karijera.

2. Žele vaše mišljenje

Iako nam je teško shvatiti kako uopće mogu očekivati da će im itko odgovoriti, a kamoli komplimentima, SpartanHo69 kaže kako je svojoj bivšoj poslao sliku svog penisa ne bi li čuo njezino mišljenje. Rekla mu je da je fotografija jako kvalitetna. Ne penis, „fotografija“.

3. To ih uzbuđuje.

Neke frajere to jednostavno pali. Da, perverzno je i prljavo, ali nije i najgora stvar koja nekoga može uzbuditi. Ako uz to dobiju pozitivnu reakciju, još bolje!

4. Pretpostavljaju da žene žele vidjeti slike njihovih penisa jer frajeri žele vidjeti slike njihovih vagina.

„Bio bi oduševljen kad bi mi cura iz vedra neba poslala golu fotku.“ Hmmm... zar muškarci još zaista ne shvaćaju koliko smo mi različita bića?

5. Žele znati jeste li zainteresirani.

Drugim riječima, probaju, pa kud puklo. Jedna će zagristi. Po mogućnosti ne penis.

6. Ne pali često, ali pali ponekad.

Iako ovaj način „udvaranja“ može upaliti u jedan posto slučajeva, za neke je frajere to dovoljan razlog da pokušaju. Pa, i jedan posto je šansa. Pošteno.

7. Vole svoj penis i žele ga pokazivati.

Nekim je frajerima to najveći ponos. Nekima je jedini. Neki su jednostavno opsjednuti njegovom veličinom – čak i ako mi nismo. Jedan je korisnik priznao kako, kao vlasnik velikog penisa, ne vidi čar u tome da ima veliki penis ako svi ostali to ne znaju.

8. Imaju nisko samopouzdanje.

Očekivali bi upravo suprotno, ali neki frajeri jednostavno nisu baš previše sigurni po pitanju svog izgleda (ili veličine svog penisa) i očajnički žele neku pozitivnu reakciju. Nadamo se da odobravanje ipak traže i na druge načine.

9. U tih nekoliko sekundi izgube razum.

Baš poput prvog frajera, Seven_inch priznaje kako je jednu večer bio užasno napaljen i kako je slanje fotke bio čisti impuls, a ne nešto što radi svakodnevno.

10. Misle da je to uzbudljivo.

Neki frajeri u toj radnji jednostavno vide nekakav nalet adrenalina. Ako je odgovor pozitivan, još bolje!

11. Imaju užasne socijalne vještine.

GotNoDice bio je potpuno iskren i priznao: „Poslao sam fotku svog penisa zato što imam veliki penis i gotovo nepostojeće razgovorne vještine.“ Petica za iskrenost!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj