Zašto frajeri vole ozbiljne veze

23/07/2016

Obećajemo da nije isključivo zbog jednog para grudi i guze na koje uvijek imaju pravo...

1. Osjećaj stabilnosti

Život van veze zna biti zbunjujuć, i naporan i dosadan. I tjera te da redovito upoznaješ nove ljude, iako ti se to ne da. Ozbiljna veza je opuštajuća, smirujuća, ugodna i sigurna. I zabavna. Ili bi barem takva trebala biti.

2. Uživanje u izlascima

Muški izlasci, dok su solo, zapravo i nisu najugodnija iskustva. Sve se pretvara u jednu džunglu u kojoj se stalno trebaju dokazivati - koje sve dame mogu osvojiti, koliko pića mogu podnijeti na nogama, koliko odbijanja mogu podnijeti prije nego odluče da je dosta i krenu doma. Kada su u vezi, mogu jednostavno izaći na piće i gledati frendove kako se blamiraju.

3. Maženje

Ma štogod vam rekli, i frajeri su umiljati baš poput nas. Ne svi, naravno, baš kao što ni sve žene nisu umiljate i mazne, no daleko od toga da se frajeri generalno ne vole maziti. A maženje je nešto za što je potrebna određena razina emocija, bliskosti i intimnosti i što je teško pronaći van ozbiljne veze.

4. Podrška

Baš kao i nama ženama, i frajerima je  samopouzdanje izrazito bitno i vole imati nekoga tko će im pripaziti leđa i biti podrška kada je to potrebno. Ponekad i njima treba rame za plakanje, riječ utjehe ili možda samo topli zagrljaj koji će im dati do znanja da će sve biti u redu.

5. Opuštenost

Solo život zna biti iznimno stresan, pogotovo ako se redovito trudite upoznati nekoga s kime biste se upustili u nešto ozbiljnije. Stalna potreba za impresioniranjem potencijalne partnerice i glumljenje poboljšanje verzije sebe iscrpljuje i psihički i fizički. Veza je oaza koju frajeri obožavaju jer mogu biti ono što jesu.

6. Moćni duo

Partneri se u vezi savršeno nadopunjuju i što ne ide od ruke jednom, bez problema riješi onaj drugi. Upravo taj osjećaj harmonične simbioze ulijeva nadu da ne postoji ništa što vas dvoje ne biste mogli pobijediti, a to je osjećaj koji mu svako jutro stavlja osmijeh na lice i kojeg se teško odreći.

7. Ženski savjet iz prve ruke

Bilo da on želi razumjeti svoju sestru, rodicu, najbolju prijateljicu ili mamu, ili je jednostavno znatiželjan, u vezi uvijek ima priliku gledati stvari iz vaše perspektive i čuti žensko mišljenje bez da zove mamu ili sestru. Ili prijateljicu. Dok je solo, sve te ženske priče i iskustva sa ženama čine samo jednu apstrakciju za koju se nadaju da će je uskoro upoznati i iskusiti.

8. Mmmmmmm...

I naposlijetku... cicke! I guza! I seks! Tako je dobro biti u mogućnosti seksati se s osobom koja ti se sviđa gotovo svaki put kada to poežliš. Nema više briga da li će ga neka cura otpiliti, kako će seks izgledati, hoće li se dogoditi iskra, kakav će seks biti, hoće li možda skupiti kakvu bolest...Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj