Vama priča kako ste sav njegov svijet, u mislima mu je neka druga, a onoj trećoj je upravo počeo slati poruke

19/06/2019

Takvi frajeri ne samo da postoje, nego ih ima i previše. Evo kako ih prepoznati...

1. Često u rukavu ima spremne isprike i opravdanja zašto se ne možete vidjeti. Vaš bi dečko trebao željeti s vama provoditi svaku sekundu slobodnog vremena i veseliti se tome. Ako se često ispričava obavezama, imate posla s igračem.

2. Prema vama je divan samo kada ste sami. Tada su same puse i zagrljaji. A kada se nađe u blizini netko od njegove rodbine, ploča se okreće. A znate već da je potpuno druga osoba kada su mu frendovi u blizini. Definitivno je igrač!

3. Obavlja telefonske razgovore i šalje poruke u čudno doba noći. Obično spavate u to doba pa ga još niste uhvatili da to radi. On obično provjeri jeste li u dubokom snu prije nego što krene u akciju. Ako ste zajedno. A ako nije s vama i konstantno vam šalje poruke u tri ujutro, pitajte ga zašto vas nikada ne nazove tijekom dana.

4. Vrlo je samouvjeren, dapače, čak i prepotentan. Mnogi igrači misle da su božji dar ženama. Ako dečko stalno priča o curama koje je uspio odvući u krevet i konstantno pretpostavlja da ga djevojke gledaju gdje god bio - nema sumnje, on je igrač!

5. Ne zna puno toga o vama, niti ga očito ne zanima jer ne pita puno. Ne samo da je samouvjeren, nego je i ekstremno okrenut samome sebi i svojim potrebama i željama. Neće vas pitati što se kod vas događa niti ga to zanima.

6. Ima više prijateljica nego muških prijatelja. Sasvim je u redu kad frajer ima prijateljice, ali je problem kad ih ima toliko da zasjenjuju vaš odnos. Ako saznate da bira izlazak s nekom od njih i susret s vama odgađa za sljedeći dan, možda je to znak da imate posla s igračem.

7. Previše priča o seksu. Iako je muškarcima seks stalno na pameti, ne znači da o njemu stalno i pričaju - osim ako nije riječ o igraču. Konstantna priča o tome kako ste se seksali, ili kako ćete se seksati ili kako se on seksao s nekim nekad može biti strašno zamorna. Ako vašem dečku seks ne silazi s usta, vrijeme je za ozbiljan razgovor koji će vam otkriti razloge njegova "seksi brbljanja".

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj