Upomoć! Fizički je kraj mene, ali mislima tko zna gdje!

08/09/2020

Imate li osjećaj da je vaš dragi u mislima redovito negdje miljama od vas, evo u čemu bi mogao biti problem...

Jednostavno ga je prošao onaj prvotni ljubavni zanos. Frajeri će učiniti sve kako bi vas osvojili, promijenit će svoje navike, stalno će vam slati poruke, prestat će pušiti, gledat će s vama vaše omiljene filmove. Međutim, kada vas uspiju osvojiti, lagano će se ohladiti i jednostavno se neće truditi u onoj mjeri kao na početku veze.

Muče ga problemi iz prošlosti. Moguće je da ste naletjeli na frajera koji je upravo prekinuo s bivšom, razveo se, ili se samo posvađao s curom, ili ju je on upravo prevario i tako ostao bez nje. Možda dakle postoje podsvjesni razlozi zašto vam se frajer nije spreman u cijelosti prepustiti. Dio njega bi to vjerojatno želio, no drugi dio razvija obrambeni mehanizam zbog kojeg se povlači u sebe.

Previše je rastresen i zaokupljen. Možda vas frajer stvarno voli, ali njegov posao mu je također drugi dom. Orijentiran je na karijeru. Često vas iznenadi otmjenom večerom u najboljem restoranu u gradu, ali ako primi važan poziv, jednostavno će morati otići, jer posao je posao.

Nevjera. Postoje slučajevi kada će se frajer ohladiti bez pravog razloga, no razlog za to svakako može biti i prijevara, jer je on svjesan učinjene nepravde i ne može se praviti da se ništa nije dogodilo. U ovom slučaju nestat će romantike i strasti, a ovo će potrajati dok vi ne shvatite u čemu je problem.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj