Umjesto da poludite što zaspe odmah nakon seksa, budite sretni!

12/06/2019

I vaš frajer ima ovu naviku? Slobodno umirite srce...

Cijela je večer bila kao iz bajke, odlično ste se proveli, smijali, vodili ste ljubav i osjećali ste se kao u sedmom nebu. Zapravo, još se uvijek tako osjećate i željeli biste se malo maziti, pričati, uživati u savršenom trenutku. Međutim, taman ste se nagnuli nad njega da ga poljubite, a on je već u dubokom snu.

Nemojte se nimalo živcirati zbog toga, dapače! Naime, nedavno provedeno istraživanje američkih znanstvenika otkrilo je da ako vaš partner, ili vi, zaspete odmah nakon seksa, to je siguran znak da ste zaljubljeni!

Štoviše, ako netko od partnera želi zaspati nakon seksa, ima veću želju povezati se s partnerom, tvrde znanstvenici. Anketirali su petstotinjak osoba koje su otkrile svoje navike nakon seksa te što osjećaju prema partneru. Rezultati su sljedeći: kad partner zaspi nakon seksa, to znači da mu je ugodno, da se osjeća voljeno, ali i da voli osobu pokraj koje spava. Osim toga, unatoč stereotipu da muškarci uvijek prvi zaspe nakon seksa, otkriveno je da i cure to podjednako često rade! Ako je frajer budan dulje od djevojke, pretpostavljaju znanstvenici, to ima veze s njegovom urođenom potrebom da zaštiti partnericu - odnosno, da se uvjeri da je sve OK i da ga ona neće napustiti zbog nekog drugog lika!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj