Učinite seks još zanimljivijim i ispunite svom dragom bar neku od ovih želja

24/11/2020

Priznali su nam sve o čemu maštaju!

"Ne želimo da mazite samo naš penis, već i ego. Volim kad se djevojka ponaša prema meni kao da sam gospodin Savršeni. To je stvarno lijep osjećaj, a ponekad i ljepši i privlačniji od samog seksa." Marko, 25.

"Muškarci su vizualni tipovi. Mi vas volimo gledati tijekom seksa i kada vas ne moramo moliti da se namjestite u pozu obrnute kaubojke u kojoj nam je pogled na vaše tijelo najbolji." Dean, 33.

"Jednom me je jedna djevojka iznenadila i gurnula u skriveni dio ispod stepenica u klubu i tamo smo se seksali. Ne kažem da uvijek morate raditi stvari zbog kojih biste mogli upasti u nevolju, ali volimo da nas iznenadite stvarima koje izlaze iz uobičajene seks rutine." Kristijan, 28.

"Posljednja djevojka s kojom sam imao odnos uzela je moju ruku i počela se skidati, a meni je istovremeno bilo nevjerojatno seksi što je gledam kako se skida i što me uči što ona voli." Patrik, 34

"Ne tražimo igru radi igre, ali fraze kao što je jače ili bilo koja riječ, koja izlazi iz vaših usta, a govori koliko sam dobar u krevetu, stvarno pali." Mario, 21.

"Zvukovi i razgovori su super. Vjerovale ili ne, muškarci imaju također imaju nesigurnosti u krevetu, pa volimo da nas ohrabrujete puštanjem zvukova koji nam govore da nam prija." Ivan, 27.

"Posljednja djevojka s kojom sam bio željela je da stalno budu upaljena svjetla, čak i kad vodimo ljubav usred noći. Činjenica da je ona stalno željela da vidim svaki centimetar njenog tijela tijekom seksa, bez obzira na okolnosti, zapravo je vrlo uzbudljiva."  Robert, 25.

"Starija žena s kojom sam izlazio mi je rekla da se ne mičem, popela se na mene i vjerovali ili ne, postigao sam orgazam u 10 minuta. Preuzimanje kontrole i potpuna dominacija s vremena na vrijeme nije na odmet." Erik, 24.

"Kad me djevojka gleda direktno u oči dok prodirem u nju, to me vrlo uzbuđuje. Nešto kod promatranja njene ekspresije stvarno me zadovoljava."  Ivo, 29.

"Sve što trebate učiniti jest pojaviti se. Da, tužno ali istinito, većina muškaraca pokušava djevojku odvući u krevet, ali jednom kad se pojave, djevojke "odrade" veći dio posla. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali ostatak je zaista lak. Malo vašeg entuzijazma i ostalo je bonus." Darko, 26

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj