U novom Men's Healthu modni prilog Men's Health Guide to Style na dar!

04/04/2016

Travanjski Men's Health poklanja svakom čitatelju Men's Health Guide to Style – najveći hrvatski modni prilog za muškarce! Potražite novo izdanje na svim kioscima od 25. ožujka 2016. godine!

Uz novi Men's Health trenirajte s nasjpremnijim Zemljaninom! Prvak prošlogodišnjih CrossFit igara Ben Smith otkriva tajnu svog uspjeha i pokazuje kako vježbati kao najspremniji muškarac na planetu! Men's Health donosi ekskluzivan trening koji će vas iscijediti do kraja, izgraditi opake mišiće i lansirati k vrhunskoj kondiciji.

Naslovnicu travanjskog Men's Healtha krasi borac Filip Pejić, mladi Zagrepčanin koji je početkom godine potpisao ugovor s UFC-om, a prva ga borba u toj organizaciji čeka već 10. travnja u zagrebačkoj Areni. „Osjećaj kad sam u ringu, to je nešto neopisivo. To jednostavno morate probati. I ako se tamo osjećate dobro, onda znate da ste rođeni za to, zašto onda ne gurati dalje?“ poručuje Pejić.

Novi Men's Health donosi Men's Health Guide to Style – 21 pravilo kako izgledati opušteno u nabrijanom svijetu. Saznajte kako biti moderni a da ipak pri tome ostanete muškarci!

Bilo koji oblik tjelovježbe, pa tako i trčanje, ako se provodi redovito, pomaže u poboljšavanju i tjelesnog i duševnog stanja. Koje su sve psihičke, ali i fizičke dobrobiti ove tjelesne aktivnosti – saznajte u novom Men's Healthu!

Travanjsko izdanje Men's Healtha potražite na svim kioscima od 25. ožujka 2016. godine! Uz Men's Health život može biti bolji!

y

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj