Tek kada postane svjestan ovih stvari (i krene ih se pridržavati), muškarac će postati savršen ljubavnik!

21/05/2020

Prvo pravilo koje je apsolutna svetinja: ako radiš nešto što pali, nemoj prestati!

1. Predigra je obavezna! Ako upravljate vlakom koji vozi do raja, besmisleno je juriti bez da ikoga ukrcate. Predigra je svaka stanica i obavezna je svaki svakcati put, pa čak i u express vlaku!

2. Grudima se možete baviti na razne načine! Ne trebate ih samo grabiti i mijesiti. Slobodno ih satima ljubite, lickajte, grickajte, milujte...

3. Seks je fizička, ali ne sportska aktivnost. Što bi značilo da bez obzira na to što ste u krasnoj formi, nema potrebe da nam svu svoju snagu i izdržljivost demonstrirate tijekom seksa. Luđački brzi tempo i žestoki intenzitet nisu nikakva garancija za pojačani užitak. Mogu biti, ALI to već zahtjeva upgrade ljubavničkih vještina...

4. Ako radite nešto što očigledno pali, nemojte prestati. Ako na primjer oralno zadovoljavate ženu i vidite da se ona od užitka neprestano migolji i uzdiše ispod vas, čemu prestati i krenuti s nečim drugim? To je kao da ti netko donese najfinije jelo na svijetu i usred ručka ga odnese i donese neku bezvezariju. Ne želimo bezvezariju, želimo onu milinu od jela koju smo imali do maloprije.

5. Svi vole oralni seks. I muškarci i žene, bez izuzetka. Dakle, slobodno ga ponekad poklonite partnerici, bez da ona za njega moli. I neka potraje! (vratiti se na točku 4!)

6. Biti potčinjen u seksu nije nužno loša stvar. Dapače! Ako žena preuzme kontrolu i vi se pokorite njezinim željama i zapovijedima, vi niste mlakonja nego frajer koji zadovoljava ženu. I to frajer u punom smislu te riječi.

7. Postoji više od 3 seksualne poze. Skroz je ok imati omiljene i uzdati se u neke koje vas nikada neće razočarati, no besmisleno je da stotinama drugih poza nikada ne date šansu.

8. Preuzimanje kontrole je seksi! I nemojte vjerovati nikome tko vas pokušava uvjeriti u suprotno. Milijuni žena diljem svijeta poludjeli su za 'Pedeset nijansi sive' s razlogom.

9. Klitoris je delikatna stvar. I iako svaka žena ima različite preferencije, većina će se složiti da su kudikamo ugodniji i intenzivniji lagani dodiri od grube stimulacije i gnječenja po njemu. Klitoris je toliko delikatan da su i najnježniji dodiri dovoljni da nas dovedu do ludila.

10. Za analni seks obavezna je pozivnica. Nipošto ne pokušavajte nagovoriti ženu ako ona sama na njega nije spremna, a kamoli da pokušate ući bez dopuštenja pod recimo izgovorom da ste slučajno upali u krivu rupu. Takve fore kod nas ne prolaze, a takvi se kiksevi pamte duuugo, dugo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj