Sve tajne muškog roda

16/02/2018

Kakvu će djevojku ponovno zvati na dejt i što smatraju najvećom zabludom o sebi...

1. Sportski bar je odlično mjesto za pronaći dečka. Ne samo zato što ih je ondje najviše, nego zato što konkurentsko okruženje podiže razinu testosterona.

2. Ali zaboravite na upoznavanje dečki na tečajevima kuhanja ili bilo kakvim drugim radionicama. Singl dečki ih se klone jer vjeruju da pohađanje bilo kakvih radionica dokazuje njihov nedostatak znanja.

3. Dečki koji su single skloniji su pobuniti se protiv društvenih normi (tetovaže, odlazak na posao nakon neprospavane noći) više od dečki u vezi zato što još nisu razvili osjećaj identiteta potreban za vezu.

4. Iako su muškarci izravniji po pitanju važnosti izgleda od žena, imaju i širi pogled na ono što smatraju atraktivnim.

5. Mnogo svijeća u njegovu stanu ukazuje na namjeru – vjerojatno ih je kupio da vas impresionira. Ili ih je njegova bivša djevojka ostavila tamo.

6. Više od polovice dečki razmotri mišljenje svojih frendova pri odlučivanju hoće li vam se opet javiti.

7. Ako vas muški frend pozove da odete na piće, vjerojatno se nada da ćete završiti večer u krevetu. Ako osjetite miris parfema kad se pojavi na vašim vratima, znate što očekuje.

8. Većina muškaraca se ne nada seksu na prvom spoju. Ali voljeli bi vas poljubiti.

9. Teme koje dečki mrze na spoju? 1. Njegova bivša i 2. Njegova financijska situacija.

10. ¾ muškaraca kažu da će ponovno zvati djevojku na spoj ako je pozitivna i ako se smije na spoju.

11. Ne morate izmišljati teške teme: muškarci više nego žene vole ležerne razgovore.

12. Ako želite da se osjeća opušteno na spoju, pričajte o činjenicama (recimo arhitektura nove zgrade u koju se selite) umjesto o osjećajima (kako ste u stresu zbog preseljenja). Muški mozak nije toliko dobar u obrađivanju emocija kao ženski.

13. Što su mlađi, spontaniji su i skloniji riskiranju. Njihov prefrontalni korteks koji kontrolira impulse nije potpuno razvijen sve do 25. godine.

14. Ako muškarac ispravlja kravatu, povlači čarape ili popravlja šešir ili kapu, to je oblik naglašavanja njegove muškosti prije nego što će krenuti s udvaranjem.

15. Muškarcima se više sviđaju žene koje se neće složiti sa svime što kažu. Kada žena pristane na sve što predlože, oni se podsvjesno boje da će ih bez problema ostaviti zbog drugog muškarca.

16. Seksualni upadi obično ne upale, ali neki dečki će pokušati s njima ako vas žele samo za jednu noć.

17. Dečki s muškim oblikom lica – jača čeljust, izražene obrve – skloniji su ležernijim odnosima više nego stabilnim vezama zbog više razine testosterona.

18. Šarmeri koji kažu nešto što otkriva njihov karakter, poput 'Obično ne zalazim u glasne barove', trude se pokazati svoj muški potencijal.

19. Muškarci kažu da je najveća zabluda koju žene imaju o njima to da im je više stalo do ženskog tijela nego njihove osobnosti.

20. Većina dečki će vam se na prvi poziv javiti tek nakon 10 minuta.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj