Sve nijanse njegovih osjećaja

06/03/2018

Kad je riječ o emocijama prema partnerici, šute kao zaliveni... Srećom, mi smo ih uspjeli pročitati...

Neprestana intimnost. Ako vaš dragi konstantno žudi za poljupcima i stalno vas ljubi, to znači da želi da se osjećate poželjnom i voljenom. Također želi u vama pobuditi žudnju. Za vas to nije loše, ali takvo ponašanje otkriva njegovu živčanost i nesigurnost – jer ne zna kako vam drugačije udovoljiti.

Duboki pogledi. Dečki ne vole duge predigre, milovanje ili kontakt očima s curama do kojih im nije stalo. Ako vas tijekom vođenja ljubavi gleda u oči, a još se i smješka, znači da prema vama osjeća mnogo više od puke tjelesne privlačnosti.

Romantika na kvadrat. Ako se vaš partner stalno trudi iznenaditi vas romantičnim izlascima ili večerama uz svijeće, onda ste zaista prava sretnica. Ako zna napraviti takvu atmosferu, odnosno atmosferu koja vam godi i uzbuđuje vas, onda točno zna što želite. Osjećajan je pa možete očekivati puno maženja i paženja. Međutim, želite li seks na nekom neuobičajenom mjestu, to jest malo “zapapriti” ljubavni život, onda ćete morati preuzeti inicijativu.

Misionarski šampion.  Ako gotovo uvijek prakticira misionarski položaj u krevetu, znači da je vjeran i da se uvijek možete osloniti na njega. Ako želite ozbiljnu, dugotrajnu vezu, onda je on pravi tip za vas!

Prepuštanje kontrole vama. Ako voli da ste među plahtama “vi na njemu”, znači da zna što radi i što želi. Taj položaj stvara u njemu još veću požudu, ali istovremeno pokazuje da želi da i vi uživate – jer imate potpunu kontrolu nad događanjima u krevetu. Dakle – jednostavno uživajte!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj