Što vam mogu otkriti njegovi poljupci!

25/07/2019

Često vas ljubi u obraz? Evo zašto to uopće nije loše!

Nježni poljupci u obraz. U devet od deset slučajeva vaš vas dragi nježno ljubi u obraz. Vi se brinete da vas ne voli dovoljno. Opustite se, ovakvi poljupci znače da je osjećajan tip. To je očinska gesta koja pokazuje da se želi brinuti o vama. Ali, naravno, vi ne želite da se stvari između vas razvijaju u smjeru bratsko-sestrinskog odnosa. Da biste to spriječili, s vremena na vrijeme inicirajte sočnije pozdrave.

Usputna pusa i zagrljaj. Neki muškarci na rastanku daju samo kratak poljubac i slabi zagrljaj jednom rukom. Kao da se ne trude. Zašto je to tako? Možda je samo u žurbi ili jednostavno kasni na posao. Ali ako vaš dečko ima ovakvu rutinu na svakom rastanku od početka veze, čuva se i ne pokazuje olako emocije. Ako je pak počeo s ovakvim usputnim pusama i zagrljajima na rastanku tek nedavno, možda razmišlja o budućnosti vaše veze.

Duuugi poljubac. Ako vam na rastanku nakon silnog vremena koje ste proveli skupa daje još jedan dugi poljubac, prava ste sretnica. Muškarac s ovakvom navikom na rastanku je nevjerojatno strastven i erotičan. Da biste se uvjerili kako vaša veza nije samo tjelesne naravi, dijelite s njim više životnih stvari – bilo da je riječ o problemima s prijateljima ili nekoj neugodnoj situaciji – i vidite hoće li se otvoriti i raspravljati s vama o tome.

Poljubac usnama, i tijelom. Dečko koji se s vama često oprašta velikim medvjeđim zagrljajem osjeća se ugodno kad pokazuje svoju ljubav. Siguran je u vašu vezu i vjerojatno vidi zajedničku budućnost. Potpuni stisak tijela podsvjestan je način kojim vam govori koliko je odan vašoj vezi. I još jedan bonus kod ovih frajera je taj što često pričaju o svojim osjećajima. Dakle, double win!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj