Što u krevetu radi svaki frajer (u nadi da vi nećete primijetiti)

24/11/2019

Da, čak i vaš frajer!

1. Obriše nos kada mu krene curiti. Znamo, misionarska poza najgora je moguća za ove trenutke. I jedino što je gore od toga da bude uhvaćen kako rukom briše nos je ako mu nos počne toliko curiti da kapne na vas. Naravno, ako mora brisati nos, trudit će se to učiniti one sekunde dok su vam oči zatvorene. Jasno, u problemu je ako ste jedna od onih koje obožavaju dugi kontakt očima.

2. Nastoji sav nered zgurati negdje na dno kreveta, pod noge, ne biste li ga vidjeli. A još ste se zapitali kakva je to odjednom nova poza kakvu u životu nije izveo, ali na neki čudan način djeluje. E pa primarni cilj te poze nije bilo vaše zadovoljstvo, već ometanje vas kako ne biste primijetili kako se na brzinu trudi riješiti se nereda za koji je shvatio da vas okružuje.

3. Pogledava na sat. Događa se i da frajeri pogledavaju sat za vrijeme seksa. Neki iz naivke, neki jer su doista znatiželjni koliko je sati, a neki kako bi se uvjerili da su izdržali dovoljno dugo i da je napokon vrijeme da prestanu misliti na nogomet i počnu razmišljati o orgazmu.

4. Ispusti vjetar. Teško da će pronaći način da ovo ne primijetite, koliko god bi to volio. Može ga spasiti jedino to ako izostane ikakav miris, a vi ste u krevetu toliko glasni da ne čujete apsolutno ništa.

5. Na trenutak zaspe. Da, frajerima se to doista zna dogoditi za vrijeme seksa. No on se nada da ćete previše biti ponijeti strašću i da nećete primijetiti kako su mu zjenice na trenutak zakolutale, a oči se počele sklapati.

6. Provjerava telefon. Nije da će ga uzeti u ruku i otići vidjeti što ima novo na Snapchatu, no ako je začuo zvuk nekakve obavijesti, velika je vjerojatnost da će mu pogled pobjeći u smjeru telefona ne bi li vidio o čemu je riječ. Možda je samo zabrinut događa li se nešto doista važno, a možda je samo znatiželjan.

7. Znoji se kao svinja. Svi se znojimo tijekom seksa, no ima frajera koji se doita jako, jako, jako puno znoje. I koji za vrijeme seksa stvarno izgledaju kao da su upravo uskočili u bazen.

8. Provjerava svoj odraz u zrcalu. Svi smo znatiželjni kako izgledamo za vrijeme seksa, no ovu specifičnu radnju prati loša reputacija zbog filma American Psycho. A i malčice je kretenski odmjeravati samog sebe u ogledalu.

9. Zabrlja stavljanje kondoma. Bez brige, stavit će drugi, no svejedno će ga zapeći srce kada shvati da ste primijetili kako ga nije uspio staviti iz prve i kako vašim očima ispada amater.

10. Ispusti neki jako čudan, neidentificiran zvuk. Ne možete odgonetnuti da li je u pitanju glasanje koje upućuje na užitak, nelagodu, ili nešto pokušava reći, iako za to očito nije u stanju. U svakom se slučaju nada da taj zvuk niste čuli jer se boji da u protivnom više nikada nećete poželjeti seks s njim.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj