Što se stvarno skriva iza njegovih riječi

31/05/2015

Ako pozornije saslušate frajera, možete u trenu otkriti koliko je kvalitetan materijal za vezu...

Isticanje uspjeha. Prije no što pomislite da ste naletjeli na umišljenog, egocentričnog manijaka, razmislite da postoji velika mogućnost da mu se doista jako sviđate i da on nije hvalisavac već jednostavno frajer koji vas nastoji impresionirati svojim postignućima. Uostalom, ne biste li radije bili s nekim tko je doista nešto u životu i postigao nego s frajerom kojemu je još uvijek potrebna pomoć oko svega?

Jadikovke zbog posla i šefa. Osoba koja redovito kuka zbog bilo čega, pa tako i zbog frustrirajuće situacije na poslu, osoba je koja nema dovoljno hrabrosti da bilo što po tom pitanju učini. A baš kao što nema hrabrosti izboriti se za sebe ili potražiti posao na kojem bi bio sretniji, mala je vjerojatnost da bi išta više hrabrosti imao u vezi.

Ismijavanje drugih. E ovo je nešto što otkriva da ste vjerojatno naletjeli na egocentričnog manijaka. Osoba koja lako pronalazi manu svakome oko sebe, često sebe smatra superiornijom od drugih, a pitanje je koliko egocentričnosti i samodopadnosti možete i želite podnijeti. Jer jedno je biti samopouzdan, a drugo samodopadan, i iako vam se ove dvije osobine čine poprilično sličnima, sa samodopadnom ćete osobom teško vezu dogurati na zelenu granu.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj