Što oni zapravo misle?

02/06/2014

Više nikada nećete morati razbijati glavu njegovim dvosmislenim izjavama...

'Svejedno mi je, ti izaberi!'

Kada vam frajer kaže kako mu je nešto svejedno, on to doista i misli. Iskreno i najiskrenije. I doista ne biste trebali osjećati pritisak zbog činjenice da ćete vi sami morati donijeti konačnu odluku. Kada im je do nečega stalo, oni će vam to i reći. A za neke stvari oni doista vjeruju da ćete vi donijeti bolju odluku od njih. Ili im doista, koliko se god to nama čudnim činilo, jednostavno nije stalo. Bilo kako bilo, umjesto da se srdite što vam ne želi dati svoje mišljenje, budite sretni što ima potpuno povjerenje u vas da vam prepusti konačnu odluku.

'Možemo li to kasnije?'

Vi biste baš razgovarali o renovaciji spavaće sobe ili o kupnji poklona za prijateljicu koja je nedavno rodila, no on se zalijepio za Ligu prvaka i još se usuđuje reći vam da to možete i kasnije! Ne, on ne pokušava biti bezobrazan, niti se izvući od onoga što ga tražite. Činjenica je da frajeri jednostavno nisu u stanju multitaskati. Ne mogu oni razgovarati s vama i pozorno pratiti utakmicu. Na kraju neće znati niti što su gledali, niti o čemu ste vi pričali. A neke su im stvari jednostavno toliko bitne da ćete doista morati pričekati dok ne završe s njima. Deal with it!

'Ona je super cura!'

Samo zato što konstatira da je vaša prijateljica super/zgodna/zabavna/simpatična ne znači da će ju probati povaliti čim mu se ukaže prilika. Niti da bi to želio. Frajerima komplimenti uglavnom baš i ne idu od ruke i kada razgovor o vašoj prijateljici završi njegovim zaključkom o kvalitetama iste, iskreno, nemate razloga za brigu. On je jednostavno iskren, a to je vrlina koju biste trebali cijeniti.

'Izgledaš odlično!'

Znamo da ćete vi pomisliti da vas se samo želi riješiti i da zapravo izgledate zdepasto, debelo, ili su vam noge pretanke ili vam to jednostavno izštojaznamkojegvišerazloga ne stoji dobro i da vas on samo želi utješiti, no kada frajer pohvali i pozitivno iskritizira vaš odabir, jednostavno prihvatite kompliment i povjerujte mu, jednom za promjenu. Jer vjerujte nam, da nešto doista ne štima s vašim izgledom, on bi vam to prvi dao do znanja. Čim vam daje kompliment, njemu ste svjesno ili podsvjesno jako seksi.

'Ti nisi poput drugih cura...'

Nemojte se odmah uvrijediti. Ne misli on da ste čudakinja. A ako i misli, onda je to u njegovim mislima kompliment, a nikako ne zamjerka. Osim ako vam tone kaže ful ozbiljnim tonom uslijed svađe. No ni onda ne mora značiti da to doista i misli. Umjesto da se uvrijedite na njegov komentar, budite sretni ako jeste drugačiji i što on to primjećuje. Uostalom, tko još želi biti poput tisuća drugih...

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj