Što očekivati od frajera koji je zaljubljen u teretanu?

30/06/2016

On vas nikad neće pustiti... da pobijedite.

Bacili ste oko na frajera koji živi na proteinskim shakeovima i spava u teretani? Ovih biste par stvari trebali znati prije nego s njim odlučite otići na spoj. P.S. Ne obećajemo da i on neće uključivati trening.

1. U vezi nikad neće biti samo vas dvoje. Budite svjesni činjenice da ulazite u ljubavni trokut u kojemu nikad nećete pobijediti – vi, on i ONA... teretana.

2. Zaboravite na lijene nedjelje na kauču. Dok vi gledate serije, on će se sa svojom drugom polovicom družiti na fitnessu.

gume

3. Njegov omiljen obrok ne dolazi iz pećnice. Hej, to bar znači da nećete sate provoditi u kuhinji jer njegov omiljen obrok odlazi u prahu. Ipak, pobrinite se da vaša kuhinja ima dobar blender.

shake

4. Pripremite se na ONE komentare. „Znaš li koliko to ima kalorija?“ ili „Sve ti ovo ide ravno u stražnjicu“. Dragi, ti si u vezi s teretanom, ja sam u vezi s pizzom. Zauvijek. Odustani.

rock

5. Gasi li se ikad mašina za pranje rublja? Tone i tone znojne, poderane odjeće. Raj za ljubiteljice takozvanog „muškog mirisa“ što je drugi izraz za ustajali smrad. S pozitivne strane, većinu tih materijala nije potrebno peglati. *phew*

6. Aktivniji je na društvenim mrežama od prosječne tinejdžerice. Jer, budimo realni, ako njegov trening nije bio objavljen na Instagramu, Facebooku, Twitteru i Snapchatu, je li se on zaista i dogodio?

dwayne

7. Vi ćete postati glas ohrabrenja. Obožavatelji teretane opsjednuti su svojim izgledom. Pa to je i cilj zar ne? Ipak, ispod sve te znojne odjeće i mišića nalazi se jedan poprilično nesiguran frajer. Budite spremni ponavljati mu kako izgleda fantastično.

8. Doduše... on stvarno izgleda fantastično. Ponekad se i sami pitate jesu li ti mišići stvarni. *mljac*

zadnja

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj