Frajeri koji vole doggy dosta su rezervirani, a 'žlice' su najčešće osjećajne dušice... sve možete otkriti s pomoću njegove omiljene poze!

02/06/2021

Stručnjaci za govor tijela i neverbalnu komunikaciju otkrivaju što govori njegov omiljeni položaj o njegovu karakteru u svakodnevnom životu!

Misionarski položaj
Vašem partneru je najdraži misionarski položaj? Savršeno! Stručnjaci tvrde da je ste osvojili bingo – u krevetu, ali i u životu! Vaš ljubavnik ništa ne radi polovično i uvijek je spreman maksimalno se posvetiti ozbiljnoj vezi. Nježan je, vjeran i pouzdan te nadasve voli stabilnost. San snova!

Položaj žlice

Muškarci koji preferiraju taj položaj vrlo dobro znaju što želite. Zna da ga volite, ali tim položajem želi potvrditi bliskost i intimnost. Ljubitelji “žlice” vrlo su osjećajne dušice!

Doggy style
Voli li vaš partner tijekom seksa biti “straga”, znači da je samopouzdan tip. A to ne mora biti loše za vas – dapače, može vam pružiti sate fenomenalnog seksa! Ali izvan kreveta nije baš toliko siguran i sebe, već je više rezerviran tip. Šteta da veza s takvim frajerom ne traje previše dugo…

Vi na njemu

Prema anketi američkog Cosmopolitana, 53 posto muškaraca voli kad ste “vi gore” u krevetu. Ali, to ne znači da je jedino što želi vidjeti vas u akciji – muškarci vole ženu gledati iznad sebe jer su pažljivi. Zašto? Obično znaju da u tom položaju najlakše doživite orgazam i prepuštaju vam da vodite ljubavnu igru u ritmu koji vam odgovara – hvala, dečki!

Leđa prema leđima
Hm, teško je biti pristojan kad nam okrene leđa u krevetu. Ako to uvijek radi (čak i nakon seksa), imate ozbiljan problem – definitivno ne želi ozbiljnu vezu. Možda biste ga trebali zamijeniti s nekim tko će znati cijeniti vašu blizinu…

Mia Elliott

Novo

Komentiraj