Što o njegovim osjećajima govori način na koji vas ljubi

21/03/2018

Sigurni smo da u svima jednako uživate, ali ipak, postoje oni posebno uzbudljivi...

Usnama će vam šaputati svoje želje i namjere. Ako se želi maziti, ljubit će vas polako, a dodiri usnama bit će nježni i senzualni. Ako ti poljupci postanu vrući i žestoki i prelaze u lickanje i grickanje, znači da želi “nešto više”.

Francuski poljubac. Najpoznatiji je takozvani francuski poljubac, kada se igrate jezicima. Međutim, pri tome oboje morate paziti da u trenutku strasti ne pretjerate pa ne gurnete jezik jedno drugome do krajnika. Budite vatreni, ali s određenom mjerom. Nemojte previše razmišljati o izvedbi i tehnici - jednostavno se prepustite veseloj, uzbudljivoj igri dodira jer ovakvi poljupci poručuje da izgara za vama.

Puse posvuda. 
Nježni, maleni poljupci po cijelom licu, ali i tijelu, vrlo su uzbudljivi. Ako vas osjećajno ljubi po licu, potom prijeđe na vrat, pa još niže i niže, znači da je vrijeme za predigru - a poljupci su neizostavan dio koji obično vodi do dobrog seksa te ih nemojte zaboraviti. Ako ih izostavite, seks postaje animalna, mehanička igra bez osjećaja, a to rijetko tko želi.

Nježni poljupci uz šaputanje.
Ako vam nježno gricka uho i ljubi vas po vratu, a još vam pri tome šapuće nešto mazno i seksi, naelektrizirat će vas od glave do pete. Želi vas cijelu, sada i odmah!

Fotografija Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj