Što njegova omiljena poza otkriva o njemu?

05/06/2019

Naravno, mnoga pravila imaju izuzetke pa sve ovo nije univerzalno, ali, ipak postoji tu nešto...

Doggy style. Ako on voli straga, znači da je dominantan lik. I vi možete uživati u ovom položaju, ali se i povremeno osjetiti isključenom. Neke su žene čak izjavile da osjećaju nesigurnost jer pseći položaj ne otkriva da vas partner poštuje: ne postoji kontakt očima, ne vidite govor tijela pa je izražen samo njegov poriv za dominacijom. Ako konstantno inzistira na psećem položaju, možda biste trebali porazgovarati s njim (naravno, osim ako vas pali njegova dominacija).

Vi gore. Ovaj je položaj obrnut od prethodnog u smislu dominacije. No, to ne znači da želite uvijek dominirati: mnoge žene tvrde da u tom položaju najlakše mogu doći do orgazma. Ako mu odgovara da svaki put fino leži dok vi sve radite, to znači da se ulijenio, što nije baš dobro. No, ako se voli malo poigrati, pa promijeni položaj, znači da je maštoviti avanturist kojemu je samo stalo do dobrog seksa.

Seks na boku. Žene vole osjetiti toplinu tijela muškarca iza sebe, to im daje dodatni osjećaj bliskosti. No, i mnogi muškarci žele da ih zagrlite nakon seksa. Ponekad je to znak da i dečki traže bliskost, ali i da su nesigurni zbog nečega.

Klasični misionarski. Ako netko voli taj položaj, to ne znači da nije kreativan, odnosno da je staromodan. Osobe koje vole klasični položaj su nježne, pažljive, smirene i vole igrati na sigurno. Muškarci koji preferiraju misionarski položaj vole gledati vaše tijelo i vole čitati na vašem licu rade li sve kako treba - kako biste vi uživali! Naravno da ga možete s vremena na vrijeme podsjetiti da postoje i drugi položaji, ali misionarski nije uopće loš!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj