Što možete očekivati od dejta s njim?

12/12/2017

I zašto je zapravo slatko kada nam laže na prvom dejtu...

Možda se na dejtu ne pojavi u točno dogovoreno vrijeme, ali nemojte mu to uzeti za zlo. Bez brige, nije to nikakva taktika niti pokazatelj nekulture i nepoštivanja (osim ako se učestalo ne ponavlja). Vjerojatno je izgubio pojam o vremenu u svoj toj nervozi i pripremama.

Odabrat će obući svoju 'sretnu majicu'. Dečki znaju biti poprilično praznovjerni kad su ovakve stvari u pitanju. Vjeruje li u pozitivu koju donosi njegova sretna majica, vjerojatno će se upravo u njoj pojaviti na prvom spoju.

Izvest će vas negdje gdje je poprilično često i gdje se osjeća kao doma. Naravno, u svrhu izbjegavanja dodatnog stresa oko menija koji možda ne razumije ili nepoznate okoline. Baš kao i vama, i njemu spoj znači stresnu situaciju pa je normalno da će vas izvesti na mjesto na kojem se osjeća kao doma, makar ono ne bilo nekakav spektakl.

Vjerojatno će prije ili kasnije reći barem nešto o svojoj bivšoj. Nemojte mu zamjeriti jer mnogi dečki imaju tu naviku. Pažljivo ga slušajte jer možda upravo iz tog dijela razgovora uspijete saznati nešto bitno, kao npr. razlog prekida, što nikako ne voli ili kakav je njegov odnos prema ženama.

Da, pitat će vas par pitanja o sportu, čisto da vidi kako dišete po tom pitanju. Nemojte lagati jer će istinu saznati prije ili kasnije, a nemojte ni brinuti da ćete mu pasti u očima ako o sportu nemate pojma. Ne očekuje se da ste sportski fanatik, ali ako on sam voli sport, na poznavanju i zajedničkom interesu možete zaraditi dodatne bodove.

Velika je vjerojatnost da neće biti potpuno iskren i sigurno će preuveličavati neke svoje pustolovine, avanture i pothvate. Iako može biti očito da je istina drugačija, nemojte mu zamjeriti. Potreba za preuveličavanjem samo može biti pokazatelj da mu se opasno sviđate pa vas nastoji impresionirati na svaki mogući način.

Vjerojatno će vas pokušati poljubiti. Naravno, pod pretpostavkom da mu se sviđate i da je sve prošlo ok. Ako se i on vama sviđa, uzvratite mu poljubac. Ako se pak dogodi da vas pozove na još jedan spoj, ali poljubac na rastanku izostane, nemojte paničariti, možda je samo sramežljiv.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj