Što je frajer siromašniji, to je bolji u krevetu?

19/10/2020

Ili tako barem tvrdi znanost...

Istraživanje provedeno u Americi, kojemu je autor studije dr. sc. Adam Galinsky, profesor menadžmenta i organizacije na Sveučilištu Northwestern u Chicagu, kaže da dečki s manje novca mogu više usrećiti ženu jer novac i status često izrode nevjeru i druge negativne osobine u muškaraca. Konačni je zaključak da su dečki s manjim ili srednjim primanjima emotivno dostupniji, vjerniji i bolji u krevetu, a žene su s njima sretnije jer nisu licemjerni poput onih koji imaju love.

I nije neki posebno revolucionaran zaključak jer ženama je odavno jasno da seksističko ponašanje raste proporcionalno svotama na računu. Ne podržavaju partnerice u karijeri jer smatraju da im pružaju sve što im je potrebno te da nema potrebe da one rade.

Frajeri koji manje zarađuju podržavaju karijere svojih partnerica. Ljubazniji su kad upoznaju nove ljude, više razgovaraju, češće se osmjehuju i uspostavljaju kontakt očima. Vole se družiti jer na taj način pokušavaju doći do poznanstava koja će ih odvesti k uspjehu. Čista suprotnost su bogatiji muškarci koji se ne vole družiti jer smatraju (na podsvjesnoj razini) da im nova poznanstva nisu potrebna, znaju se bahatiti i često namještaju frizuru (taština?).

Iako mušice zasigurno imaju i siromašniji, oni ne kupuju darove a da ne peglaju karticu na minimalno deset rata... ali  je zato seks odličan!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj