4 stvari koje će razmaziti njegov ego (i zbog kojih će vas obožavati još više)

06/07/2021

Ovo bi trebalo izvući ono najbolje iz svakog frajera...

1. Pohvalite ga kad napravi nešto dobro. Makar to bila neka sitnica poput odvoženja auta na pranje, pranja suđa ili pripremanja doručka.  Recite mu: "tako je seksi imati frajera koji brine o kući i meni". Kad  frajer čuje da je nešto seksi, on to neće prestati raditi.

2. Nemojte stalno kritizirati njegove infantilne navike. Skrenite mu pažnju na nešto drugo. Izluđuje vas kad se subotom popodne "zalijepi" za komp i satima igra igrice. Prigovaranje neće pomoći. Vrijeme je za novu taktiku: slučajno prođite kroz dnevnu sobu u donjem vešu, na putu do kupaonice, i usput dobacite: "ljubavi, kako ide, vodimo li?"

3.  Nemojte ga tjerati da vam čita misli. Ako vas nešto smeta ili nešto od njega očekujete, recite mu to otvoreno. Komunikacija je početak i kraj kvalitenih veza.

4. Ne odbijajte njegove poljupce i dodire. Ništa im ne može toliko uništiti samopouzdanje i ubiti raspoloženje kao vaše kontinuirano odbijanje ili sprdanje s njegovim izrazima ljubavi. Vama možda ide na živce kad vas poljubi pred starcima ili pokušava zagrliti dok birate cipele u dućanu (jer mislite da nije ni vrijeme ni mjesto) no on to može shvatiti kao vaše hlađenje ili odljubljivanje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj