Što frajeri ne vole vidjeti na nama?

28/08/2015

Stvarno nam ne ostavljaju mnogo izbora...

Hlače širokih nogavica. Ako se frajere pita, skinny jeans je zakon!

Oversized komadi. Oversized tunike, sakoi, kaputi, haljine imaju poprilično loš rejting kod naših frajera. Iako nije da nas to brine previše!

Bermude. Bile ljetne ili zimske, frajeri ih nikako ne vole. Oni vole šorceve i pripijene duge hlače, nikako široke bermude do koljena.

Krzno. Umjetno krzno u divljim jarkim bojama, neobičnih uzoraka ili slagano u patchwork stilu noćna je mora svakog frajera.

Čipka. Osim ako se ne pojavljujete u seksi čipkanom rublju koje će s vas nestati u sekundi, čipka frajerima baš i nije osobito napeta.

Razigrane torbe. Torbe ukrašene krznenim privjescima, privjescima srećonošama, igračkama i svim ostalim što vas veseli, vašeg frajera ne veseli ni malo.

Pelerine. Iz neznanog razloga frajeri ne ljube pelerine, poncho krojeve, niti ikakve slične plašt kreacije. Vjerojatno su preširoke za njihov ukus.

Vidljivo donje rublje. Gaćice visokog struka i elegantni grudnjak koji se suptilno nazire ispod vaše haljine frajerima su drag prizor ako se radi o privatnom partyju za njihove oči. U protivnom je ovakva kombinacija veliko Ne!

Koža. Kožne haljine, suknje i hlače frajerima nisu nimalo zanimljive. Naravno, govorimo o onima u kojima vaša koža može disati, a ne onim super pripijenim.

Životinjski uzorci. Kao i kada je čipka u pitanju, zanimljivi su im isključivo u varijanti donjeg rublja. Sve ostalo im je prevulgarno, prenapadno, pretjerano, pre nešto...

Upadljivi detalji. Odjeća ukrašena kristalićima, perlicama, perjem ili nečim sličnim frajerima izgleda kao neki jeftini suvenir s nekog plemenskog buvljaka. Svakako neprivlačno i napadno!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj