Dosta vježbanja, u prodaji su mišićna odijela u kojima će svaki frajer zablistati

26/04/2021

Instant rezultati ipak će vas koštati i to nekoliko godišnjih članarina.

Ususret još jednom COVID-19 ljetu, usudit ćemo se reći kako su “karantenska tijela” i više nego realan termin, a to potvrđuje i činjenica da je jedna kineska kompanija uložila popriličnu količinu rada i truda u izradu zastrašujuće realističnih mišićavih kostima zbog kojih frajeri mogu u sekundi izgledati kao da spavaju u teretani.

Riječ je o takozvanim Smitizen silikonskim odijelima, a ovisno o vašoj građi i jedinstvenim potrebama, odijelo možete nabaviti po cijeni od 800 pa sve do 4000 kuna.

View this post on Instagram

A post shared by smitizenmask (@smitizenmask)


Odijela su dostupna i u različitim “formatima” pa tako možete kupiti samo torzo odnosno samo donji dio tijela, a za najbolje rezultate (tako bar obećava Taobao), moguće je nabaviti odijelo koje će kompletno prekriti vaše prosječno, ljudsko tijelo.

slikon

A da tijela ne bi izgledala dobro samo ispod odjeće, proizvođači su se pobrinuli da silikonska zamjena izgleda iznimno realistično pa tako na pojedinim dijelovima možemo vidjeti vene i pomno istaknute kosti.

View this post on Instagram

A post shared by smitizenmask (@smitizenmask)


Popularnost silikonskih tijela toliko je velika da ih je sada moguće nabaviti na brojnim stranicama kao što su eBay ili AliExpress, ali ćete svoje odijelo, ma gdje ga god kupili, poprilično masno platiti.

Uz to, pitamo se tko je zapravo spreman obući ovako nešto ususret vrelim ljetnim danima iako ne sumnjamo da hrabrih (ili stvarno jako odlučnih) definitivno ima.

Ako pitate nas, preferiramo vaša prava, ljudska, prirodna tijela, čak i ako ne izgledaju kao da ste upravo izašli iz japanskog crtića.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj