Gotovo jednoglasno frajeri su odlučili o najdražoj pozi! A nagradu dobiva...

15/04/2021

Iako ta poza ženama gotovo nikada nije najbolja, i u njoj ne uživaju toliko koliko uživaju frajeri predložit ćemo vam nešto kako biste i vi u njoj mogle jednako uživati...

U pitanju je naravno doggy. 'Poznato je da muškarci vole tu pozu, vole ono životinjsko u njoj', kaže Jamye Waxman, seks-guru. Iako doggy style nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, trebali bismo jer postoji mnogo načina na koji bi ona mogla biti odlična za žene.

Ako i vi, kao i vaš partner, najviše volite ovu pozu (ili možda ne volite), evo nekoliko savjeta kako bi vam ona mogla biti bolja ili vam čak postati najdraža!

Preuzmite dominaciju!

Kada vaš muškarac leži na leđima i vi ste na njemu, sjednite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu kako biste mogle kontrolirate koliko duboko ulazi u vas. To je odlična poza za ženu i muškarca. Žena ima kontrolu nad tempom seksa i ova joj poza najviše stimulira G-točku i gotovo jamči orgazam. Što se muškaraca tiče, pogled na njezina leđa, preko kojih pada raspuštena kosa može biti jako seksi.

Skupite koljena!

Logično je da, kada partner ulazi u vas odostraga, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može kliziti u vas. Ali evo jedan trik koji će vam omogućiti da više uživate u tome! Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite koljena jedno uz drugo. Tako ćete imati osjećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jest. Plus, što su njegova koljena razmaknutija, lakše će mu biti sagnuti se preko vas i dirati vam klitoris, što će vam također pomoći na putu do orgazma.

Mia Elliott

Novo

Komentiraj