Seks koji će ga lansirati u orbitu

24/12/2020

Istraživanja su pokazala kako su ova dva tipa seksa frajerima osobito draga. Spojite ih u nezaboravno iskustvo koje će ga oboriti s nogu...

Analni seks. Možda ste ga probali. Možda ga volite. Možda ga mrzite. Možda ga ne biste probali ni da vam netko plati. O analnom seksu, kao i o svakom drugom, postoji mišljenja koliko ima i ljudi. Bilo kako bilo, mi kažemo zašto ne. A pogotovo kažemo zašto ne za varijantu pod tušem, budući da je frajerima upravo seks pod mlazom vruće vode na samom vrhu liste fantazija i želja.

Uskočite zajedno s dragim pod tuš, ljubite se, mazite, dodirujte jedno drugo. Kada se oboje potpuno opustite, lagano se nagnite prema zidu čvrsto se držeći za neki oslonac i potaknite svog dragog da se pozabavi vašom guzom. Neka ju ljubi, gricka i liže vam anus. Nemojte se iznenaditi ako ubrzo doživite orgazam, mnoge žene su to u stanju postići isključivo stimulacijom anusa. Kada ste spremni, prijeđite na penetraciju. Obavezno koristite obilne količine lubrikanta, i to onog na vodenoj bazi kako ne bi došlo do oštećenja kondoma. Ostanite nagnuti i dopustite mu da u toj pozi uđe u vas. Počnite s laganim pokretima, a po potrebi i želji, mijenjajte tempo.

Analni seks potpuno je drugačije iskustvo od vaginalnog seksa, budući da je sfinkter znatno uži. Kombinacija tople vode i duboke penetracije oboje će vas natjerati da tražite još. Ova će vam pozicija omogućiti da maksimalno uživate, a vaš će dragi osim u osjećaju, uživati u pogledu na vaše tijelu straga.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj