Saznajte čemu se on najviše nada

16/07/2013

Nemojte misliti da je puno seksa i odmaranja prioritet našim snažnijim polovicama. Čini se da im je razumijevanje puno bitnije...

Po tko zna koji put se potvrdilo da ima istine u izreci kako male stvari čine život. Tako su naši frajeri najsretniji kada mi žene imamo razumijevanja za neke situacije koje inače uzimamo zdravo za gotovo. A evo i glede čega oni to točno očekuju razumijevanje:

Sloboda

Jednako kao što vi mrzite kada vas on sto puta provjerava, on mrzi ispade ljubomore i nepovjerenja. Sloboda je u vezi jako bitna pa nemojte njemu raditi ništa što ne biste voljeli da on radi vama jer opsesivno ljubomorno ponašanje neminovno vodi do propasti veze.

Vrijeme s dečkima

Nemojte skočiti kao opareni čim izjavi da je dogovorio cugu s dečkima. Vjerojatno to vama zvuči kao nešto poput: idemo se napiti ko svinje i bariti cure, ali doista ne mora biti tako. Baš kao što vas veseli kava s vašim frendicama, i on voli imati vrijeme za sebe i svoje dečke i baljezganje o tipičnim muškim temama - poslu, nogometu, biturbo motorima i pizzi kod Žaca.

Sport

Frajeri se istinski nadaju da ćete ih pustiti na miru za vrijeme utakmice. Možda niste fan nogometa, ali imajte malo razumijevanja i za njegove male radosti. Vjerojatno ne morate ići u shopping po one super slatke cipele koje ste vidjeli prije dva mjeseca baš kada je finale Lige prvaka.

Interesi

Nemojte ga osuđivati ako vam svaki tjedan s velikom strasti priča o nekom novom hobbyju ili zanimaciji. To što je svestran može biti samo njegov plus pa podržite njegove ambicije i lude mušice. Ne morate sjediti kraj njega i slušati lupanje po žicama gitare, ali svakako podržite njegovu želju i trud.

Par čašica više

Priznajte i same koliko se puta dogodilo da ste s frendicama otišli na cugicu i vraćali se doma četveronoške. Nije da podržavamo takve dane, ali činjenica je da se svakom mogu dogoditi, pogotovo ako se radi o nekoj ludoj zabavi. Nemojte ga strijeljati očima svaki put kada krene prema šanku. Možda je vaš partner ludo zabavan kada malo popije. Pri toleriranju navedenoga ne mislimo na toleranciju ako vaš partner ima ozbiljnih problema s alkoholom.

Brada

Znamo da vjerojatno volite kada je vaš frajer uredno obrijan, ali nemojte ga maltretirati svaki put zbog par dana stare brade. Velikoj većini frajera nekoliko dana nebrijanja predstavlja neopisivu uživanciju i zadovoljstvo pa mu ga povremeno priuštite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj