Rascvjetale brade

16/07/2014

Veoma neobičan trend zahvatio je svijet...

Jasno je koliko mi žene volimo cvijeće - volimo ga dobivati, nositi u kosi, ili na odjeći. Davno je završila hippie era kada se cvijeće moglo pronaći i u muškoj kosi, no nastupila je jedna nova u kojoj hipsteri i hrabri muškarci cvijećem krase svoje brade.

2
A sve je krenulo kada je umjetnik Pierre Thiot na svom Instagram profilu objavio fotografije neobičnog eksperimenta. On je pokušao bradu ukrasiti svim i svačim - slamčicama, cvijećem i legićima. Čisto kako bi zadovoljio svoju znatiželju može li jedna prosječna muška brada to podnijeti. No ono što je njemu predstavljalo samo neobičan eksperiment, nekim se drugim frajerima jako svidjelo. I nedugo nakon toga, ova je ideja doslovno procvjetala. Instagramom su brzo počele kružiti #flowerbeard fotografije hrabrih pristaša ovog trenda.

3

U svakom slučaju, nekako nam je simpatičnija ideja da je brada ukrašena cvijećem nego recimo ostacima doručka. Uostalom, ako mi žene možemo nositi krune od cvijeća, zašto i frajeri ne bi mogli nositi vlastitu cvjetnu varijantu istoga? Mi kažemo - tko voli, neka izvoli!

4
A kako se vama sviđa ovaj cvjetajući trend?

Photo credit: Instagram

Mia Borčić

Novo

Komentiraj