Provjerite želi li vas on ili ne?

27/08/2013

Želite ocijeniti njegov interes za vas, bez drame. Igrajte pametno i pročitajte našu listu za i protiv...

Dakle, imate simpatiju i unatoč mišljenju kako ste odrasli, tajnastveniji i više seksi nego prije, uhvatili ste se kako se smijuljite kao da ste u pubertetu, opsesivno analizirajući svaku njegovu gestu i pitajući svoje prijatelje za mišljenje. Da biste izbjegli fatalne pogreške u prosudbi, nudimo vam rješenje.

Svakako da

Prave prijatelje pitajte za mišljenje

Najbolja prijateljica neće vam reći ono što želite čuti, ako zna da je taj frajer samo kratkoročno rješenje. Ako niste sigurni organizirajte zajedničko druženje i vidjet ćete kako se on ponaša u toj situaciji.

Poslušajte prijateljičin savjet

Ako vam ona kaže da on nije onaj pravi, a vi je nastojite uvjeriti u suprotno, obuzdajte se. Poslušajte njezino mišljenje i možda ćete vidjeti znakove zašto vam je to rekla.

Pogledajte njegov govor tijela

Govor tijela čini 60 do 70 posto svih komunikacija, ali analiza pojedininačnih gesta je kao čitanje rečenice iz samo jedne riječi. Morate vidjeti sve zajedno. Ako on svoje noge i torzo usmjerava prema vama, mogao bi biti zainteresiran. Međutim, ako je prekrižio ruke, gleda svakoga i namjerno ostavlja prostor između vas, onda postoji velika vjerojanost da je nezainteresiran.

Pitajte se, da li vam dosađuje sa zajedničkim izalaskom. Ako vam cijelo vrijem šaljeporuke, pitajte se tko je započeo lanac. Pojavljuje li se on na više događaja nego ranije? Poziva li vas na tulume kod svojih prijatelja kako biste proveli čim više vremena zajedno? Pokušajte razlučiti u kojoj mjeri on samo reagira, a u kojoj mjeri on inicira nešto.

Nikako ne

Pitati njegovog najboljeg prijatelja za mišljenje

Iako je ta ideja jako primamljiva, to nemojte nikada učiniti, jer će svaki odgovor biti na vašu štetu. Ako je odgovor negativan, to je jako neugodna situacija, a ako je odgovor pozitivan, izgledat će smiješno što vi kao malo dijete, preko prijatelja želite nešto saznati, umjesto da direktno pitate svog frajera.

Prepostaviti da je privlačnost obostrana

Osjećaj privlačnosti je priličn osnažan osjećaj povezanosti, ali to ne znači da on ne može biti jednostran. Očito je da samo zato što vi nešto osjećate, to isto ne mora osjećati i netko drugi.

Ignorirati jasne znakove

Ako vam kaže, da ste u poput sestre, ispali ste iz igre, a ako vam kaže da bi želio da ste mu djevojka, vi ste pobjednik. Čestitamo!

Očito, najbrži način da saznate na čemu ste je da direktno pitate svog frajera. No, ako niste spremni na potencijalni sukob, napravite korak unazad i razmišljajte logički. Razmotrite sve činjenice, dobre i loše, i doći ćete do zaključka. Međutim, pritom nemojte zanemariti savjete drugih, jer oni izvana uvijek imaju najobjektivniji pogled.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj