Pročitajte govor njegovog tijela kao otvorenu knjigu

04/08/2020

Saznajte baš sve što vas zanima o njegovim osjećajima...

1. Usta nježno zatvorena u blagom osmijehu. Ovo je frajer kojem se želite svidjeti i kojem se doista sviđate i koji to nesvjesno pokazuje svojim tijelom. On je i sam svjestan da mu se sviđate, ali ne želi djelovati prenapadan niti se pretjerano pokazivati. Ovo je frajer koji osjećaje zna pokazati baš na pravi način!

2. Prodorno vas gleda. Ovo je pomalo zbunjujući govor tijela koji frajeri često puta znaju koristiti kako bi se malo poigrali potencijalnom partnericom. Pogled koji traje dulje od 5 sekundi zapravo je neprirodan, pa ako vas on gleda doista dugo i prodorno, vjerojatnije je da nastoji ostaviti dojam da je za vas zainteresiraniji nego što doista je. Kako bi vas lakše odvukao u krevet, vjerojatno...

3. Prsima i ramenima je okrenut prema vama. Možda ne djeluje oduševljeno razgovorom, ostavlja dojam kao da nije zainteresiran ili samo glumi srcolomca kojeg je teško uloviti, no ako je ramenima i prsima okrenut prema vama, možete bezbrižno odahnuti jer vam na taj način njegovo tijelo daje do znanja da ste privukli njegovu pažnju i da je usredotočen na vas puno više nego je spreman priznati.

4. Lagano nagnuta glava. Ako ste vani i primjetite frajera koji vam se sviđa, ali nemate hrabrosti pristupiti mu prvi, lagano nagnuta glava dok vas gleda znači zeleno svjetlo za vas. On vas svojim tijelom poziva da mu pristupite, pa zašto i ne biste?

5. Ljubazni osmijeh. Kada se frajer široko smiješi pokazujući lagano prednje zube, na pristojan vam način pokazuje svojim tijelom da se između vas dvoje nije dogodila iskra, barem ne ona ljubavna. No ako vam je doista zabavan i simpatičan, ovo može biti početak divnog prijateljstva. Samo imajte na umu da je vjerojatnost da se to prijateljstvo razvije u nešto više poprilično mala.

6. Zločesti smiješak. Ne zloban, nego vragolast. Ovo je frajer kojeg ćete relativno lako uloviti, ali teško zadržati. On obožava avanture i igrice. Imate li volje i strpljenja baviti se njime, uvijek mu vraćajte istom mjerom. Kada on krene glumiti neuhvatljivog, znate što vam je činiti.

7. Palci zakačeni za remen ili džepove. Ne, ovo ne odaje nervozu, kao što puno ljudi pogrešno vjeruje. Ovakav govor tijela je jasan pokazatelj da je opušten, da se dobro provodi i da mu se doista sviđate na sve moguće načine. On se nada da i vi želite biti s njim u istoj mjeri u kojoj on želi biti s vama. A on to želi jaaako!

8. Nožni prsti okrenuti jedni prema drugima. Nebitno ima li sandale, japanke ili zimske čizme, ako su njegove noge lagano okrenute prema unutra, jedna prema drugoj, on nesvjesno pokazuje svoju nesigurnost. Njegovo vam tijelo šalje signal da mu je potreban dokaz da ste zainteresirani za njega. Naravno da mu se sviđate no imajte na umu da imate posla s osjetljivim i emocionalnim frajerom čijem ćete egu često morati ugađati.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj