Prestanite se opterećivati ovime jer frajere nije nimalo briga

14/10/2019

Ili ih barem nije briga u onoj mjeri u kojoj vi mislite da je...

Šminkate li se redovito. Svaki frajer želi njegovanu ženu, no njega ne znači da ste pri apsolutno svakom susretu s njim naoružani makeupom. On vas voli i bez šminke na licu.

Jeste li (ne)uredni. Sve dok nemate razne kulture bakterija i insekata koji vam plaze po stanu, on vam neće zamjeriti što apsolutno svaka stvar nije na svome mjestu.

Volite li izlaziti. Frajeri vole provoditi vrijeme s vama - u bircu, na kauču, gdje god. Nema kod njih drame samo zato što niste bili u nekom klubu već tjednima.

Koliko vremena želite povoditi s njegovim roditeljima. Naravno da mu je drago ako ste u korektnim odnosima, no prijateljevanje s njima mu definitivno nije na listi prioriteta.

Izlazite li uvijek zajedno. Ako vas pozove negdje, znači da vas tamo i želi. No isto tako, ako ima mušku večer, ne znači da mu do vas nije stalo. Uostalom, za vezu je zdravo da svatko ima svoje vlastito vrijeme. Ne treba vam sijamski blizanac.

Tko je prvi kome rekao 'volim te'. Bitna je ljubav koja se događa, a tko je inicijativniji, manje je bitno.

Što njegovi prijatelji misle o vama. Više ih brine kakav će utisak njegovi prijatelji ostaviti na vas.

Gdje izlazite na večeru. Njima je bitno da večeraju. Nešto pošteno. A gdje će to točno biti, vjerojatno im je najmanje bitna stvar u cijeloj priči.

Koliko se često čujete. Frajer ne vide ništa loše u tome da se ne čujete između jutra i večeri. Imajte to na umu kada počnete šiziti što već dva sata nije odgovorio na poruku.

Imate li nekoliko kilograma viška. Samo zato što se malčice udebljali, frajer kojemu je stalo do vas vam neće uzeti za zlo. Pitanje je hoće li uopće primijetiti.

Dijelite li iste interese. Najvjerojatnije nitko nije raskinuo zato što on obožava 'Ratove zvijezda', a ona ih ne može smisliti. Suprotnosti i različiti ukusi su ono što obogaćuje neku vezu.

Kakvo je mišljenje vaših prijateljica o njemu. Njemu je bitno što ste u vezi i ni najmanje mu ne smeta što vaše frendice kao iz topa znaju nabrojati sve njegove mane. Nitko nije savršen!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj