Prestanite ih skrivati: 7 stvari koje frajeri potajno obožavaju, a vi ih se sramite

07/05/2021

Da se pita njih, one biste naočale nosili puno češće...

Postoji tek nekoliko stvari za koje znamo da jednostavno obožavaju, no postoji niz „neobičnih stvari“ koje naši partneri zapravo smatraju neodoljivima. Odlučili smo ih pitati i neki su nas odgovori poprilično iznenadili.

Naočale

Žene koje nose naočale za većinu su muškaraca iznimno atraktivne, zato se nemojte bojati ponosno nositi svoje trendi okvire jer vam oni to zasigurno neće zamjeriti. A tako smo ih vješto skrivali...

naočale

Naglasak

Ne morate biti iz neke druge zemlje kako biste mu se svidjele. Kad je riječ o naglascima, oni ih jednostavno obožavaju bez obzira na to iz koje ste regije ili grada. Bez obzira na to dijelite li isti materinji jezik ili ne, većina muškaraca priznaje kako ih oni na neki neobjašnjiv način jako privlače.

Ručnik na glavi

Vjerojatno jedna od najneobičnijih stvari koju obožavaju je ručnik na glavi nakon pranja kose. Osim što vole mokru, čistu i mirišljavu kosu, kosa umotana u ručnik jednako im je privlačna. Je li vrijeme za pokretanje nekog novog trenda?

ručnik

Kad vas gleda dok se šminkate

Jeste li se ikad pronašle u situaciji u kojoj vam je dragi pravio društvo dok ste se pripremale za večernji izlazak? Osim što su iznimno znatiželjni, raznovrsne tehnike i naša vještina u nanošenju make upa nešto je čemu se dive.

Dok vježbate

Mnogi muškarci uživaju u tom prizoru. Iscrpljeni izgled i znoj na koži nama se može činiti grozno, ali je za njih pravi magnet. Vaše izdanje nakon napornog treninga smatrat će vrlo seksi, pa se nemojte ustručavati. Dopustite mu da vas gleda ako on to želi ili još bolje – vježbajte zajedno.

vježbanje

Vojnički uzorak

Većina muškaraca složit će se kako žena u „vojničkoj odjeći“ izgleda seksi jer podsjeća na divlju prirodu, lov i egzotične destinacije.

Kad nosite njegovu majicu

Neuredan izgled također je privlačan muškarcima, a posebno ako nosite njegovu majicu. Naposljetku, modna industrija je to već odavno primijetila i počastila nas vrećastom „boyfriend“ odjećom. Ipak, ništa neće zamijeniti njegovu odjeću, zar ne?

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj