Prepoznajte frajere koji vas neće impresionirati svojom izvedbom!

22/01/2020

That awkward feeling kada mu suptilno dajete do znanja da želite da to prestane raditi, a on nastavlja i dalje...

1. U svoj mobitel gleda kao da na njemu vidi najseksi djevojku s kojom bi htio biti, a vas u potpunosti ignorira ili vas gleda totalno površno, nezainteresirano i dosadno.

2. Uopće nemate osjećaj da ste mu seksi, iako izlazite već neko vrijeme. Jer su komplimenti s njegove strane toliko rijetki da se jedva uspijete sjetiti kada vam ih je zadnji put dao.

3. Nikada vas ne pita ništa o vama. Njega ne zanima kako ste proveli dan, kako su vaši prijatelji i kako ste općenito vi. Teško da će mu biti stalo i do vašeg zadovoljstva u krevetu.

4. Potpuno je izgubljen. On unatoč svojim godinama još uvijek nema pojma čime bi se bavio u životu niti općenito ima viziju što od života želi, a jednako kao u životu je izgubljen i u krevetu.

5. Kada ga zamolite da nešto prestane raditi, on misli da se šalite i nastavlja s istim pokretima i dodirima i dalje, a vi se pitate koji mu dio nije jasan.

6. Nespretan je poput neizostavnog šeprtljavog tipa iz američke komedije koji se cijeli film trudi zbariti nekoga, ali uvijek nešto uspije zeznuti. Velika je vjerojatnost da mu je koordinacija jednako loša i u krevetu.

7. Kada ste se prvi put poljubili, iste je sekunde ruku stavio u vaše gaćice. Ne, ne volimo frajere koji se kreću prebrzo. Volimo frajere koji uživaju u poljupcima, dodirima, predigri... Koji ne potrče iste sekunde ka glavnoj nagradi!

8. On nema nikakvih interesa i strasti, osim cjelodnevnih uživanja u igranju Playstationa. Seks s njim se najvjerojatnije svodi na pauzu od igranja, i uvijek jedne te iste, uigrane i poprilično dosadne pokrete.

9. Mrzite način na koji se ljubi. Jasno vam je da će u samom početku sa svakim biti malčice čudno, no on se jednostavno loše ljubi i jasno vam je da to nimalo ne ide nabolje.

10. Njegova tjelovježba je šetnja do hladnjaka. Jedino što on radi po cijele dane je izležavanje na kauču i gledanje u televiziju. Seks je za njega jednako zahtjevan kao i tjelovježba, i jednako malo truda i energije ulaže u oboje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj