Pozvao vas je na avanturistički dejt? Evo što to znači!

16/03/2018

Pozvao vas je na prvi dejt. Naravno da ste nervozni i da se pitate što ćete o njemu otkriti, ali puno toga otkriva vam već samo mjesto koje je za dejt izabrao...

1. Poziva vas na cugu nakon posla u novi trendi lounge bar. Imate otvorene opcije - ako spoj krene loše, možete ga brzinski završiti, a ako bude sve pet, piće se može pretvoriti u večeru. I on ostavlja svoje opcije otvorenima da vidi hoćete li mu se svidjeti. On se ne veže ni uz koga i ništa ozbiljno ne može proizaći iz ovog "spoja".

2. Poziva vas na party kod prijatelja na koji će doći cijelo njegovo društvo zajedno sa svojim djevojkama. Ponosi se vama i želi vas pokazati. To što vas je odveo na party gdje je sve besplatno može značiti da se izvlači od troškova na pravom spoju. Ako i nakon partyja imate čudan osjećaj u tom smislu, ostavite ga!

3. Prvi je spoj bio službeno događanje i sada vam se uopće ne javlja osim kada vas poziva da s njim pođete na neko vjenčanje/party njegova šefa/promotivni ručak... Očito vas je odabrao kao "modni dodatak" za izlaske. Ili je prezauzet za vezu ili očajno pokušava sakriti svoju homoseksualnost ili ima dosadnu ženu, a vi ste zamjena za službena događanja. Ako od takvog odnosa oboje imate koristi, nema razloga da ne nastavite u istom ritmu, ali ako vam se zaista sviđa, vrijeme je da ga stjerate u kut!

4. Organizirao je let balonom ili neku sličnu pustolovinu. Deset bodova za spontanost i avanturistički duh. On se stvarno ne suzdržava u trošenju na vas. Možda je ovisnik o adrenalinu i samo traži usputno uzbuđenje. Ako pustolovine nisu vaša priča, teško da ćete odgovarati jedno drugome.

5. Odveo vas je u restoran koji je omiljen njegovoj obitelji. Ponuda je tamo upotpunjena programom za klince, na TV-u se pušta tekma, a konobarice na stol do vas donose tortu i pjevaju "Sretan rođendan". Možete biti svoji kad ste u njegovu društvu. Lojalan je i ima tri ljubavi u životu: sport, prijatelje i obitelj. S vremenom vas sve što je na njemu bilo privlačno može početi živcirati kada shvatite da nije dječje nevin nego djetinjast.

6. Došao je po vas s buketom ruža u ruci i odveo vas u fini restoran gdje je odmah naručio šampanjac i pozvao violinista da vam zasvira serenadu. Niti u jednom trenutku nije skinuo pogled s vas, čašu je odmah napunio čim bi se ispraznila... čini se savršenim! Zaista mu se sviđate i ozbiljno vas pokušava impresionirati. Ili će vas ta prekomjerna romantika zamoriti ili ćete saznati da mu je to rutina kod izlaska sa svim curama na prvom dejtu. Osluškujte što vam instinkt govori - ako se čini predobro da bi bilo istinito, uglavnom tako i ispadne na kraju!

7. Pozvao vas je na večeru kod sebe. Stan izgleda kao da ga je izglancao, a iz kuhinje se širi super miris. Čak je odabrao i vino koje odgovara uz jelo koje je pripremio! Time što vas je pozvao u svoj privatni prostor pokazao vam je da se osjeća ugodno u vašoj blizini. A to što je počistio stan dobar je znak da mu se sviđate. Misli da je to što ste u njegovu stanu dobar način da se uvuče u vaše gaćice. Odredite vlastite granice i pazite koliko alkohola konzumirate. Važno je da ga dovoljno dobro upoznate prije nego što sami dođete kod njega.

8. Odveo vas je u prvi birc na kavu. Stvarno poseban odabir za prvi spoj. Barem ste to mislili dok nije zatražio R1 račun i onda još da platite pola. Skroman je i kreativan. Živi u stvarnom svijetu. Dečki koji vas vode na spoj na kavu su sramotni gulikože. Očekuju da ćete potrošiti dosta tijekom večeri. Izbit će iz vašeg novčanika zadnju kunu očekujući da sami za sebe platite piće/ručak/ulaz u klub!

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj