Plavuše, brinete ili vatrene crvenokose? Na koje frajeri najviše padaju?

06/05/2020

Rezultati istraživanja još su nam jednom dokazali da smo potpuno u krivu...

Iako fizički izgled nije najvažniji i najpresudniji, ne možemo zanemariti činjenicu da svi imamo određeni tip koji nas privlači. Nekad biramo po boji kosi, nekad po neodoljivom pogledu, nekad nam je osoba slatka i simpatična bez obzira na ove fizičke karakteristike.

S obzirom na to da ste se sigurno često pitale kakve žene najviše privlače mušku pažnju, saznali smo odgovor i to pomoću jednog nedavno provedenog istraživanja. Naime, 2000 muškaraca na društvenoj mreži Badoo odgovaralo je na pitanja kakvu boju kose i očiju preferiraju na nježnijem spolu. Odgovori će vas iznenaditi!

Plavuše, brinete ili vatrene crvenokose? Na koje frajeri najviše padaju?-0262827416

Žao nam je plavuše, ali muškarci ipak više vole brinete, i to osobito one s plavim očima! 60 posto muškaraca je izjavilo kako im je kombinacija tamnije kose i plavih očiju najprivlačnija, dok je najmanji broj glasova pripao crvenokosim djevojkama (samo 8%).

Plave oči su kao što smo spomenuli najomiljenije, jer je čak 40 posto izjavilo kako obožavaju djevojke sa svijetlim očima, dok je iznenađujući mali broj glasova pripao zavodljivim zelenim (samo 17%).

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj