Ovo su žene kojima frajeri češće prilaze!

19/07/2019

Mudro igrajte igru i pretvorite se u kraljicu flerta...

1. Žene koje flertuju s drugim muškarcem. Odmah se pumpa testosteron i pita se zašto taj frajer s vama razgovara. Analizira i dolazi do zaključka da ste privlačni. I na kraju odlučuje i sam krenuti u akciju.

2. Žene koje nemaju nikakva očekivanja. Sjetite se kako vam obično nitko ne priđe kad izađete van puni nade da ćete nekoga upoznati, a kako uvijek upoznate nekog slatkog dečka kad izađete bez ikakvih očekivanja.

3. Žene koje su usredotočene na ono što rade i u tome uživaju. To je ljudska priroda. Kad vidimo nekog da se dobro zabavlja, postanemo znatiželjni i želimo znati što ih čini sretnima. Sretni ljudi su privlačniji od nesretnih.

4. Žene koje izgledaju druželjubivo, a da iz njih ne isijava očajna potreba za kontaktom sa suprotnim spolom.

5. Žene koje se nađu na pravome mjestu, gdje nije prevelika gužva, a da nije ni preprazno. Mali kafići, knjižare… prava mjesta za flert koji može obećavati.

6. Žene koje su dovoljno dugo mirne na jednome mjestu. Nije stvar u tome što očekuju od vas da ste takvi karakterom nego im treba dovoljno vremena da vas zapaze i promotre (ispod oka naravno). Ne morate plesati, ali čim odlazite na toalet svakih pet minuta ili vam telefon zvoni svaki čas, neće ići.

7. Žene koje nose nenametljivu odjeću. Manje ih plaše žene u casual varijantama i lakše im prilaze.

8. Žene koje su same u javnosti. Prijateljice i drugo društvo oko vas ih zastrašuju (kakvi plašljivci!).

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj