Ovo su stvari kojima frajeri na prvom spoju posvećuju najviše pažnje

30/11/2015

Čini se kako je potrebno puno više od dobrog izgleda da privučemo njihovu pažnju...

Koliki je vaš interes. Svatko od nas na spoju voli pričati o sebi. Na taj način sami sebe nastojimo prezentirati u najboljem svjetlu. I to je ok. No ono što će njemu biti još bitnije jest koliko ste pitanja postavili vi njemu. O njemu. Frajeri vole vidjeti da pokazujete interes pa umjesto da cijelo vrijeme pričate o sebi, pokažite mu da vas doista zanima kakva je on osoba, čime se bavi...i pozorno ga slušajte!

Vaša reakcija na njegove šale. Znamo da svaki frajer nema smisla za humor. No svaki frajer misli da ima smisla za humor. I kada mu vi dajete do znanja da, ako ništa drugo, barem cijenite njegove komičarske pokušaje da vas šarmira, on će se osjećati jako dobro. Ne morate cijelo vrijeme urlati od lažnog smijeha, ali pokažite mu da shvaćate njegove šale i da su vam zanimljive. Njemu će to biti jako bitno.

Prvi poljubac. Bilo da se radi o spontanom poljupcu u obraz, brzom poljupcu u usta ili dugom, vlažnom francuskom poljupcu, prvi poljubac može otkriti puno o kemiji između vas dvoje. I da li kemija uopće postoji. Ako postoji, poljubac će mu to dati do znanja. A onda će jedva čekati da vas vidi opet.
 
Koliko se žalite. Da, gospodarska situacija je loša. Film koji ste upravo odgledali možda je doista bio nepotrebno predug. I jelo je možda stvarno preslano. No iz cijele te priče, on će zaključiti da ste osoba koja se stalno žali na nešto, koja ima jako visoke kriterije i kojoj je teško udovoljiti. Što nije nužno loše. No nismo sigurni da je to dojam koji želite ostaviti na prvom spoju.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj