Ovo je njihova najveća seks tajna

04/04/2019

Istraživanje o neiskrenosti u spavaćoj sobi je otkrilo svašta!

U idealnom svijetu, trebali biste se osjećati ugodno u vezi, barem dovoljno ugodno da ne krijete nikakve velike tajne od svog partnera. Ipak, ne živimo u idealnom svijetu, tajne znaju biti zastrašujuće, a njihovo se otkrivanje često može činiti intimnijim od seksa.
Prema nedavnom istraživanju, čini se da je tako i s pričom o seksu. Naime, iako svi imaju seksualne fantazije, istraživanje je otkrilo kako će čak 45% muškaraca lagati u vezi toga svojim partnericama. To je ujedno i najčešća stvar, vezana uz seks, o kojoj će muškarci lagati. Da budemo iskreni, ni žene nisu po tom pitanju puno bolje, njih 40% je priznalo da, po pitanju seksualnih fantazija, nije potpuno iskreno s partnerom.


Naravno, pričanje o vašim najintimnijim seksualnim fantazijama nije obavezno. Pogotovo ako se radi o fantazijama, koje nikada ne biste zapravo htjeli provesti u djelo (što je čest slučaj kod fantazija). Na neki način, činjenica da to samo vi znate i da je to vaša mala tajna ih može činiti posebnijima, ali ne zaboravite da dijeljenje tajni produbljuje osjećaj bliskosti i povezanosti između dvoje ljudi. Pričanje o fantazijama i o tome što želite u krevetu ili o čemu maštate može poboljšati vaš seks, ali i cjelokupan odnos. Ako se bojite podijeliti neku seksi tajnu s partnerom, jer mislite da je"kriva" ili "prljava" prestanite razmišljati na taj način. Uostalom, možda i on s vama podijeli neku "prljavu" tajnu.

profimedia-0411363007

Zanimljivo je da je 86% ispitanika izjavilo kako bi voljeli da je partner iskren s njima u vezi seksa, čak i ako bi ih istina povrijedila. Ipak, njih 84% bi se uzrujalo ako bi saznalo da partner nije zadovoljan sa seksom. Ono što je utješno, kod rezultata ovog istraživanja, je da vrlo mali postotak muškaraca i žena laže o spolnim bolestima, a ono što je zabrinjavajuće je da hrpa ljudi (uključujući i muškarce!) glumi orgazam. Ljudi, prestanite glumiti i muljati i volite se! Vi ćete biti sretniji na kraju dana.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj