Ovo je frajerima dobar materijal za vezu

29/06/2019

Ako ste se ikada pitale zbog čega su neke žene poželjnije od drugih...

1. Muškarci mrze kad ih partnerica stalno zove, šalje poruke i konstantno priča o budućnosti. Osobiti ne vole ovo zadnje – nemojte vršiti pritisak, oni žele uživati u onome što sada imaju.

2. Nema previše vremena da skuha nešto, ali njemu će to napraviti – to je samo jedna od sitnica koje muškarci žele da partnerica napravi. Tako ćete pokazati da vodite računa o njegovim željama i potrebama. Naravno, on bi vam trebao vratiti istom mjerom. 

3. Vjerovali ili ne, kad su dečki zaljubljeni, vole malo pričekati s odlaskom u krevet (iako to nikad neće priznati). Stoga cijene kad je partnerica strpljiva i odmjerena u seksu. Ako se prerano pohrvate među plahtama, postoji opasnost da ono što iskri među vama nestane. Stoga nije naodmet malo pričekati s odlaskom u krevet – osim toga, seks će tada biti mnogo bolji. 

4. Dodirivanje u javnosti poželjno je tek kad se veza razvije. Međutim, ipak trebate biti oprezni te morate znati odabrati trenutak kad ćete ga maziti ili poljubiti u društvu. Nemojte biti napadni i dajte mu vremena da se maksimalno opusti. 

5. Samostalni ste, vodite brigu o sebi, a još uz to imate dovoljno vremena družiti se s prijateljima, rodbinom i, naravno, dečkom. Osim toga, dečki u vezi ne žele biti centar svemira – žele imati dovoljno prostora za sebe. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj