Ovi su komplimenti simfonija za njegove uši

29/05/2016

Ili drugim riječima, nikada mu ih nije dosta...

1. Komplimenti o njegovoj odjeći. Mnogi frajeri u svoj izgled ulažu gotovo jednako puno truda kao i mi žene i itekako im je drago kada to primijetimo i još k tome pohvalimo njihov odabir.

2. Komplimenti o njegovom tijelu. Svatko voli dobiti kompliment na temelju izgleda, pa tako i frajeri. Ovi su im komplimenti posebice dragi ako se trude redovito raditi na svom tijelu.

3. Komplimenti o tome kako se uz njega osjećate sigurno. Iako vam ovo možda ne bi palo na pamet, većina frajera doslovno obožava čuti kako svojim damama ulijevaju sigurnost i zaštitu.

4. Komplimenti o tome koliko je zabavan. Bilo da vas uvijek uspijeva nasmijati ili se divite nekim njegovim interesima i vještinama, bit će mu osobito dragi svaki put kada mu date do znanja da vam nije ni najmanje dosadan.

5. Komplimenti kako dobro miriše. Čini nam se da ne postoji ništa više seksi od toga kada nas netko dolovno zapuhne lijepim mirisom. A savršena kombinacija čiste kože i odjeće, neke fine kremice i još finijeg parfema svakako zaslužuje pohvalu.

6. Komplimenti o njegovom penisu. Ovo je toliko očito da je svaki komentar suvišan. On je s razlogom njihov ponos!

7. Komplimenti o njegovoj inteligenciji. Frajeri vole kada im date do znanja kako s njima niste samo zbog fizičke privlačnosti. Stoga im redovito govorite koliko vam je važno to što je sposoban, snalažljiv, inteligentan, marljiv...
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj